ToimistoSissit testaa: Studio K

Laskeutuessaan raput Hotelli Klaus K:n alimpaan kerrokseen voisi odottaa vastassa olevan jotain tummaa ja vähän hämyistä. Studio K osoittautuu aivan vastakohdaksi. Tila on moderni, vaalea ja valoisa. Vaikka ikkunoita ei olekaan, kattolamppujen luonnonvaloa jäljittelevä sävy antaa tunteen kattoikkunoista.Tämä aivan uunituore kokoustila on avannut ovensa vasta pari päivää ennen ToimistoSissien vierailua. Näin testiryhmällämme on ilo olla ensimmäiset tilan käyttäjät talon oman väen testailujen jälkeen. Ja hyvinhän se toimii. Tilan tarkastelun ohella pidimme TomistoSissien some-ryhmän kanssa palaveria mm. tämän blogin tiimoilta. Tekniikka pelasi, tällä kertaa vajaan kymmenen hengen ryhmämme tuli hyvin toimeen yhdellä näytöllä, mutta isompia tilaisuuksia varten tilasta löytyy useampikin ruutu. Tilaan mahtuu kaikkiaan noin 40 henkeä, cocktail-tilaisuuteen jopa 60.

Kokoustarjoilut täytyy kyllä erikseen mainita. Vaikka ne periaatteessa olivat sellaista perussettiä: sämpylä, kahvit, smoothie ja hedelmähässäkkä, niin kuitenkin niissä oli tiettyä twistiä. Esillepano ja maku loivat mielikuvan laadusta, oikein herkullinen tarjoilu kaikkineen.Erityisesti huomioni kiinnittyi tässä tilassa sen seiniin. Vaaleassa seinäpaneelissa on reikiä, joista näkyy värivalo. Valojen, niin seinissä kuin katossakin, väriä voi itse vaihtaa. Näin saadaan luotua mukavasti erilaisia tunnelmia tai tuotua yrityksen oma värimaailma mukaan tapahtumiin. Lisäksi seinät, vaikka ovatkin puiset, ovat myös magneettiset, joten magneettitaulua löytyy koko seinän mitalla.


Itse voisin ajatella järjestäväni täällä jonkun koulutuksen tai asiakastilaisuuden. Sijainti aivan ydinkeskustassa, hotellin kansainvälinen ilmapiiri ja tilan moderni ilme yhdessä antavat tähän pakettiin häivähdyksen suuren maailman metropolin tunnelmaa keskellä Helsinkiä.

Saimme muuten tässä yhteydessä käydä katsomassa maisemia Klaus K:n Sky Terrace -kattoterassilta. Huikea paikka sekin, Helsingin kattojen yllä.

- Johanna Martikainen, Talous- ja koulutusassistentti


Faktoja

Studio K on hotelli Klaus K:n uusin keskikoon kokous-/monitoimitila. Sen pystyy yhdistämään K Loungen ja Baarin kanssa, jolloin yhdistetyssä tilassa mahtuu pitämään jopa 200 henkilön tilaisuuden.


Moderni kokoustekniikka pitää sisällään seuraavaa:
  • 3 kiinteää SyncMaster LED Full HD –näyttöä (2 x 65” ja 1 x 75”) 
  • muunneltava tilavalaistus tunnelman mukaan
  • magneettiseinät
  • Bose:n korkealaatuinen äänentoisto

 

Mitä ryhmällemme jäi mieleen?

Raikas, uusi tila, moderni sisustus ja tekniikka. Loistava sijainti aivan keskustassa.

Mitä järjestäisimme Studio K:ssa?

Aivoriihen, ideointipajan, seminaarin tai koulutuksen, muodollisemman kokouksen tai lanseeraustapahtuman yhteydessä cocktail-tilaisuuden, yhdistäen Studio K:n ja Loungen tilat.

Ideoitamme Studio K:n kehittämiseksi

Koska tila on ihan uunituore, kaipaa se vielä markkinointia päästäkseen paremmin ihmisten tietoisuuteen. Meistäkään ei moni ollut etukäteen kuullut laisinkaan tällaisen tilan valmistumisesta. Markkinoinnissa olisi hyvä kuvien kanssa kertoa toteutetuista tilaisuuksista, jotta tilan monikäyttöisyys tulee esiin. Pieni viimeistely kuten ilmastoinnin säädön ohjeet ja kynät sekä paperit oli vielä puolitiessä, mutta sekin puoli on varmaan jo tähän mennessä korjaantunut.

Testiryhmämme arvio Studio K:sta

 

KOKOUSTILA
RUOKA
PALVELU
KULKUYHTEYDET
Arvio perustuu paikalla olleiden assistenttien antamien palautteiden keskiarvoon.