ToimistoSissit testaa: Roba Lounge

Helsingin vanhin kävelykatu Iso Roobertinkatu elää taas murroksessa. Roballa on mielenkiintoisia baareja kuten Jussi69:n The Riff Helsinki ja We Got Beef. McDonald’sin ja Farougen vanhoihin tiloihin avataan ensi kesänä uusi kasviravintola Richard McCormickin, Alex Niemisen ja Ville Relanderin toimesta.

kuva: Saara Salo

Olli Haverinen avasi elokuussa 2015 Roba Loungen Iso Roban sisäpihalla ja nyt on jo 1-vuotissynttärit takana. Talvella avataan Roba Lounge II Roba Loungen naapuriin. Sauna- ja juhlatilassa on myös mahdollisuus pitää pieniä palavereja ja uudessa tilassa on vielä enemmän tilaa varattu palaverien pitoon. Rennompiin tilaisuuksiin nykyisiin tiloihin mahtuu noin 40-50 henkeä. Interior designer, Milla Alftan, on suunnitellut harmaasävyisen sisustuksen.

Milla Järvinen testaa cateringiä


Taija Uusikumpu lauteilla, kuva: Saara Salo

Asiakaslähtöisyys ja helppokäyttöinen tekniikka on näissä tiloissa otettu huomioon. Yhdestä napin painalluksesta tulee tykki alas, valot himmenevät, verhot menevät kiinni ja valkokangas alas. Tiloissa on pleikkari, piano, pienet keittiötilat ja screenejä. Puhelinpäivystys on aina tilaisuuksien ajan toiminnassa. Varauksista ja järjestelyistä vastaa Eija Haapasaari. Varauskalenteri on ajantasalla ja näkyvillä Roba Loungen sivustolla. Varattuun tilaan pääsee numerokoodilla. Tupakalla voi käydä taloyhtiön tuuletusparvekkeella.

Pelimiehen toimistolauntsi


Tilaa on käytetty karaokena, kisastudiona, kokouspaikkana, perhejuhliin, pikkujouluhin, saunailtoihin ja virkistyspäiviin. Roba Loungessa on vietetty jo parit häät. Roba Lounge toimii Maikkarin Pelimiehen "toimistolauntsina". Ohjelman päähenkilö on Joonas Nordman, jonka toimisto on kuvauksissa Roba Lounge.

Helmi Cateringin Mari Lilja esitteli meille tapasmenuun. Lemppareita oli marinoidut oliivit sekä maitosuklaamousse cassissiirapilla ja marenkilla. Uutena catering-yhteystyökumppanina on aloittanut Picnic. Myös omat ruoat ja juomat on sallittu.
Parikymmentä ToimistoSissiä pääsi testaamaan tiloja, joita esitteli Olli, Eija ja Mari.

kuva: Saara Salo

Lue lisää:

www.robalounge.fi
www.facebook.com/robalounge/


Mukavaa syksyä!

Maarit Mattila, markkinointikoordinaattori (ryhmäkuvassa alarivissä oikealla)

kuva: Eija Haapasaari

Faktoja

 

Roba Lounge on kokous-, edustus-, juhla-  ja saunatila, jossa on täysin automatisoitu av- ja valojärjestelmä (AMX/Helvar).Tilassa on varusteltu keittiö, jossa on kattavat ruoanlaittovälineet sekä täydellinen astiasto 24 hengelle. Tilassa on höyrytakat ja akustinen piano.

Mitä ryhmällemme jäi mieleen?

 

Tyylikkäät tilat ja hyvä sijainti. Sisustukseen ja tekniikkaan on panostettu. Vaikutuksen teki hienot saunatilat ja mahdollisuus kuunnella musiikkia ja katsoa tv-ruudusta mitä vaan samalla, kun saunoo!

Mitä järjestäisimme?

 

Rennomman pienen tiiviin porukan kokous + illanvietto. Tai kokous ja pienet tarjoilut ennen esimerkiksi teatteria/elokuvaa tai muuta keskustassa tapahtuvaa ohjelmaa. Henkilökohtaisesti mietin, että Roba Lounge soveltuisi esimerkiksi kirjajulkkareihin, tasavuosisynttäreihin ja vaikkapa säbäjoukkueen saunailtoihin :)

Ideoitamme tarjonnan kehittämiseksi

 

Sisäänkäynti epäsiistin oloisen porttikongin kautta ei houkutellut, mutta tilanteeseen vaikutti, että paikassa oli juuri remontti käynnissä. Hissin puuttuminen oli miinus. WC-tiloja voisi olla enemmän kuin yksi. Vilvoittelutila/terassi puuttuu.

Testiryhmämme arvio Roba Loungesta 

 

TILAT

 
PALVELU
KULKUYHTEYDET
RUOKA

Arvio perustuu paikalla olleiden assistenttien antamien palautteiden keskiarvoon.