ToimistoSissit testaa: Ravintola Myllärit

Sateisen harmaan keskiviikon kohokohtana ja väriläiskänä oli ToimistoSissien saama kutsu ”After work” -iltaan Ravintola Mylläreihin. Paikalla oli 15 ToimistoSissiä, jotka Hanna Tiitola ja Terhi Mäkinen ottivat erittäin lämpimästi vastaan. Päästyämme istumaan tunnelmallisen ravintolasalin viihtyisään pöytään saimme ensimmäiseksi käsiimme lasilliset samppanjaa. Eikä mitä tahansa samppanjaa, vaan viime vuonna USAssa parhaan samppanjan tittelin voittanutta Palmer & Co -samppanjaa. ToimistoSissien kilistellessä kuplivia alkumaljojaan Hanna ja Terhi kertoivat Mylläreiden historiasta ja palvelutarjonnasta.Saimme kuulla, että Mylläreillä on suurten juhlien aika. Ensi kuun alussa Mylläreille tulee nykyisellä omistuksella kymmenen vuotta ja ensi vuonna jo kaikkiaan 30 vuotta täyteen ravintolatoiminnan aloituksesta. Erittäin kunnioitettava aika yksityisomistuksessa olevalle ravintolalle ja sille ToimistoSissitkin kohottivat mielellään maljan. Myllärit sijaitsevat Tampereella keskeisellä paikalla Tullintorin vieressä vain 100 askelta Tampere-talolta. Kaksikerroksinen ravintola on nimensä mukaisesti vuoden 1903 höyrymyllyssä. Esittelyn jälkeen ToimistoSissit saivat hieman jaloitella käydessään tutustumassa myös kauniiseen ja viihtyisään yläkerran saliin, jonka voi tarvittaessa jakaa väliseinin pienempiin tiloihin, sekä 16 hengen tunnelmalliseen kabinettiin, jossa voi yksityistilaisuuksien lisäksi pitää vaikkapa lounaskokouksia.
Paikkoihin tutustuttuamme pääsimme viimein käymään käsiksi sivupöydällä houkuttelevasti esillä olleisiin tarjoiluihin. Kiusallinen pikkunälkä kukistui välittömästi taivaallisen herkullisilla savuporo-rieskarullilla, mini Toast Skageneilla, suussa sulavilla vuohenjuustomousse- ja viikunahillokekseillä sekä muilla herkuilla. Suussa säkenöivän makujen ilotulituksen päätti jälkiruokana ollut täydellinen suklaakakku valkosuklaamoussella, jonka halukkaat saivat huuhdella samppanjalla alas. Iloisen rupattelun jälkeen ToimistoSissien oli aika hajaantua tahoilleen ja poistuessamme jokaisen kainalosta löytyi uunituore Mylläreiden leipoma leipä. Makunautinnot jatkuivat vielä kotonakin.

- Sirpa Köppä, hallintosihteeriFaktoja

Alakertaan mahtuu ruokailemaan 80-100 henkeä saliin ja 16 kabinettiin. Yläkerrassa on tilaa jopa 150 hengen tilaisuuksille ja tila on mahdollista jakaa pienempiin kabinetteihin. Yläkerta on esteetön ja sinne pääsee hissillä parkkitalon puolelta. Kokouspaketit ovat pääsääntöisesti 10 hengestä ylöspäin, mutta kaikesta voidaan sopia. Alakerran kabinetti on varusteltu tarvittavin kokousvälinein (mm. videotykki).

Ruoka valmistetaan ravintolassa käsityönä laadukkaista Suomalaisista lähituottajien raaka-aineksista kausituotteet huomioiden. Ravintolassa on A-oikeudet ja tarjolla on paljon laatuviinejä. Uutuutena on tulossa After work -menu.

Muuta Mylläreillä:
  • Cateringpalvelut ja astioiden vuokrauspalvelut (1 000 hengelle astiat)
  • Kokkikoulu ravintola Mylläreissä 10-30 hengelle
  • Tyky-päivään esimerkiksi ohjattu sauvakävelylenkki tai kevyt puistojumppa Sorsapuistossa tai sisätiloissa tai Selätä Selkäsi -hyvinvointitunti
  • Pikkujoulut, juhlat. Juhlatilaisuuksissa aukiolo jopa klo 2:00 saakka
  • Open house -ulkogrillausta tilauksesta
  • Kalevan uimahallin kokous- ja juhlatilojen ja kahvila-/ravintolapalvelujen tilaukset (mm. tyky-paketit)
Lisätietoja:
myynti(@)myllarit.fi / facebook.com/Myllarit

Mitä ryhmällemme jäi mieleen

Kodikkuus. Mylläreissä yritystapahtumakin voi olla kodikkaan tuntuinen. Erilainen, uniikki. Tunnelmalliset, siistit ja viihtyisät tilat, jotka muuntuvat monipuolisesti eri tilaisuuksien järjestämiseen. Ravintolan keskeinen sijainti, maukas ruoka ja erinomainen palvelu.

Mitä järjestäisimme Mylläreissä

Tilat sopivat erinomaisesti aamupala-, ja lounaspalaverien pitämiseen, yrityksen juhlatilaisuuksien ja tykypäivien pitopaikaksi (mahdollista tilata myös ohjelmaa yhteistyökumppaneilta ja molemmissa kerroksissa on myös piano) ja yksityistilaisuuksien järjestämiseen sekä tunnelmalliseksi lounas ja á la carte -ravintolaksi. Optimaalinen 30-50 hlön tilaisuuksiin. Tukipalkit saattavat haitata näkyvyyttä, jos ryhmän koko on suuri.

Ideoitamme Myllärien tarjonnan kehittämiseksi

Valmiita teeman ympärille rakennettuja paketteja, joita on helppo ostaa. Markkinoinnissa Myllärien kannattaisi painottaa persoonallisuuttaan, joustavuutta, muuntautumiskykyä ja uniikkiuttaan. Myös pirkanmaalaisuutta ja ”itse tehtyä” ruokaa.

Testiryhmämme arvio Ravintola Mylläreistä


TILAT
RUOKA
PALVELU
KULKUYHTEYDET

Arvio perustuu paikalla olleiden assistenttien antamien palautteiden keskiarvoon.