ToimistoSissit testaa: Radisson Blu Aleksanteri

Kokoonnuimme aktiivisen ToimistoSissit-partiomme kanssa kouluttautumaan ja tutustumaan Radisson Blu Aleksanteri -hotellin tarjoamiin kokous- ja majoitustiloihin. Hotelli Aleksanteri osoittautui erittäin hyväksi vaihtoehdoksi erilaisille pienemmille kokoustapaamisille ja majoittumisille, suosittelen!


Kokous- ja saunatilat 


Heti sisään astuessamme meidät toivotti tervetulleeksi Hotelli Aleksanterin tyylikäs lounge, joka suorastaan kutsui luokseen. Voisin hyvin kuvitella pitäväni tilassa yhteistyöpalaveria tai etäpäivää läppärin ja kahvikupillisen kera. Herkullisena lisänä kahvin kanssa voi herkutella iänikuisen wienerin sijaan Aleksanterissa tehdyn tuoreen voileivän tai korvapuustin!

Saunakabinetti tarjosi meidän noin kymmenen hengen ryhmälle sopivan tilan koulutukseen ja muuntui moneksi jo yhden koulutuksen aikana. Kabinetin välittömässä läheisyydessä sijaitsevat Loft-tila, sauna ja kylpyhuone. Viihtyisä Loft-tila on oiva paikka pienemmälle tiimi- tai osastopalaverille. Yhtäkaikki Aleksanterissa on huomioitu erinomaisesti pienet yksityiskohdat, joista mainittakoon tuoreet, itsetehdyt välipalat ja kabinetin ulkopuolella kokousosallistujia odottavat Reino- ja Aino-tossut. Tunnelma oli lämmin, kotoisa ja sai hymyn huulille.Huoneet, majoitus ja tarjoilu


Radisson Blu Aleksanterissa huoneisiin ja niiden viihtyvyyteen on satsattu erityisesti. Pienehkön hotellin valttina ovat monipuoliset renessanssi- ja modernin ajan henkeen sisustetut huoneet. Erikoisuutena voi kysyä myös Remu Aaltosen sisustamaa rockhenkistä huonetta tai pinkkiteemalla sisustettua yhden hengen Lady-huonetta. Hotellin vastuullisuudesta kertoo vuosittain järjestetty lokakuun kampanja, jossa Lady-huoneen varauksista menee 10 euroa/varaus rintasyöpäkeräykseen.
Kaikissa huoneissa on varustuksena myös keskimääräistä paremmat sängyt Tempurin patjoilla. Voit valita myös itsellesi sopivan tyynyn tyynymenusta. Uskomatonta, juurikin niin, luit aivan oikein!

Tässä hotellissa on panostettu erityisesti siihen, että kokousmatkustajat, miksei muutkin, saavat riittävän levon laadukkaasti suunnitelluissa ja viimeisen päälle ajatelluissa huoneissa.


Maittavan aamiaisen ja muun ravintolatarjonnan lisäksi hotellivierailla on mahdollisuus käyttää pientä veloitusta vastaan "välipalajääkaappia". Taas hieno persoonallinen idea, miten Aleksanteri voi tarjota asiakkaalleen parasta. Businesshuoneissa majoittuessa tämä etu kuuluu huonevaraukseen.


Ehdottomasti muistamisen arvoinen paikka suunniteltaessa kokousta, tiimipäivää, osastopalaveria, johtoryhmän strategiapäivää ym. Viihtyisä, erilainen ja asiakkaan huomioiva Hotelli Aleksanteri. Ja tähän loppuun heidän sanojaan lainaten:


Heidi Nieminen, johdon assistentti

Faktoja

 • Hotellissa 151 persoonallista huonetta, joista 14 kpl on business-huoneita.
 • Ilmainen Wi-fi
 • Viihtyisiä kokoustiloja pienemmille ryhmille. 
 • Sijainti keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Mitä ryhmällemme jäi mieleen?

  Viihtyisä ja idyllinen hotelli keskustassa, vähän piilossa, oli ennalta tuntematon paikka meille kaikille. Tarjolla myös muutamia erikoisempia huoneita majoitukseen. Business-huoneet, joissa voi järjestää myös pienimuotoisia kokouksia. Loft-tila on hieno löytö kokouskäyttöön, edustava, mutta samalla rento. Välipalajääkaappi aulassa on hauska idea. Tempurin patjat ja tyynymenu, jotka voi koenukkua hotellissa ja tehdä halutessaan ostotilauksen suoraan hotellin kautta.

  Mitä järjestäisimme Radisson Blu Aleksanterissa?

  Loftin tiloissa toteuttaisimme rentoja saunapalavereita tai saunailtoja esim. tiimeille, pienille työporukoille tai johtoryhmille. Ihanteellinen n. 10 hlön ryhmille. Loungen puolelle voisi viedä iltatilaisuuksia, joka sopii myös vähän isommille, muutaman kymmenen hengen ryhmille. Radisson Blu Aleksanteri ei ole varsinaisesti kokoushotelli. Suurille ryhmille ei löydy kokoustiloja.

   Ideoitamme Radisson Blu Aleksanterin tarjonnan kehittämiseksi

   Persoonalliset huoneet ja Loft-tila ovat Aleksanterin myyntivaltteja. Ne kannattaa tuoda paremmin tarjolle yritysvaraajille."Osta jääkaappi käyttöösi" -konsepti on myös kiva ja erottuva. Sitä kannattaa tarjota kokouksien yhteyteen. Paikoitusmahdollisuudet.

   Testiryhmämme arvio Radisson Blu Aleksanterista


   TILAT
   RUOKA
   PALVELU
   KULKUYHTEYDET

   Arvio perustuu paikalla olleiden ToimistoSissien antamien palautteiden keskiarvoon.