ToimistoSissit testaa: Reippailuhalli Huimala

Huimala… Mieleen tulee pomppulinnat, trampoliinit ja ympäriinsä hiki päässä juoksentelevat lapset. Mitä ihmettä Huimala voisi tarjota aikuisille taikka yrityksille virkistyspäiviin? Reipas ja utelias joukko ToimistoSissejä lähti testikäynnille Reippailuhalli Huimalaan. Odotukset olivat korkealla. Toisaalta epäilimme, uskaltautuisimmeko me ”toimistotädit” katon rajaan kiipeilemään, saatikka liukumaan vaijerilla.


Toimitusjohtaja Kimmo Stude toivotti ToimistoSissit tervetulleeksi ja aloitimme tutustumiskäynnin turvallisesti kokoustiloihin tutustumalla. Mutta seuraavana olikin jo vuorossa testikierros laitteissa. Ensivaikutelma oli hurja, koska ylös katsoessa kaikki näytti olevan todella korkealla.

Haaste numero yksi: seinäkiipeily. Ei muuta kuin kypärä päähän ja valjaisiin. Itsevarmistavavaijeri kiinni ja sitten vaan seinälle. Ei ollut helppoa, ei! Taitavimmat suoriutuivat puoliväliin, loput mätkähtivät maahan jo alkumetreiltä. Mutta hauskaa se oli! Kiivetyllä matkalla ei niin väliä. Parasta oli, kun uskalsi lähteä haastamaan itsensä.

Haaste numero kaksi: kiipeilyrata yläilmoissa. Oli todella huimaa astella erilaisten köysien varassa 20 metrin korkeudessa, varsikin kun alas katsoessa oli vain suora tiputus lattialle. Kukaan ei onneksi tippunut edes turvavaljaiden varaan. Koko rataa ei ollut pakko kiertää, oikopolkuja käyttämällä pääsi valitsemaan radalta itselleen sopivimmat kohdat.


Haaste numero kolme: liitorata, jossa sai hurjaakin hurjemmat vauhdit. Vaijerin varassa liu’uttiin 20 metriä alempana olevalle laskeutumistasolle. Voi sitä huutoa ja vauhdin hurmaa, kun ToimistoSissit pääsivät vauhtiin.

Jos kantti ei kestä kiipeillä, tarjoaa Huimala myös erilaisia aikuiseen makuun ja virkistyspäiviin räätälöitävissä olevia vaihtoehtoja maan tasalla. Testasimme myös näitä. Ryhmämme jaettiin kahtia ja pelasimme risti-nollaa pusseja hulahulavanteisiin kiikuttamalla. Tämän jälkeen kisalimme vielä pareittain minigolfradalla.

Kaksi tuntia hujahti nopeasti. Seikkailujen päätteeksi pöytään oli katettu maistuvaa, meksikolaishenkistä naposteltavaa. Ruokailun lomassa palkittiin kisojen parhaat. Palkintoja jaettiin mm. eniten tsemppaavalle ryhmälle, korkeanpaikan kammonsa voittaneelle ja vähiten lyöntejä pelanneelle golfarille.


Pistimme mieleen, että Huimalassa voi varata tilaisuuteensa yläkerrasta tilat, jotka toimivat kätevänä tukikohtana omalle ryhmälle. Sohvaryhmillä voi istuskella ja aktiviteetin jälkeen voi avata baarin, valita taustamusiikin ja tarjoilut omaan makuun sopivaksi.


”Huima ilta, tänne pitää päästä uudestaan!” tuumimme yksimielisesti illan päätyttyä ja otimme käsilaukut olalla viimeiset liu’ut liukumäessä kohti narikkaa.

Katso alla oleva video ToimistoSissien vierailusta Huimalassa.


- Satu Pasanen, assistentti ja Taija Uusikumpu, ToimistoSissien verkoston koordinaattori

Faktoja

Huimalan Reippailuhalli tarjoaa lähes 4000 neliötä tilaa temmeltää. Huimalasta löytyy mm. trampoliineja, seikkailulabyrintti, sähköautoja, kiipeilyseinä, vaijeriliuku sekä liitorata. Yritysten virkistyspäiviin voidaan sisällyttä lisäksi reippailuhenkisiä pelejä, teemagolfia ja ogelmanratkaisutehtäviä ryhmän tarpeisiin ja toiveisiin räätälöiden. Huimala sopii tietysti henkilöstön virkistyspäivään, mutta Huimalassa voit pitää myös kokouksen tai vaikkapa messut. Yksityistilaisuudet voi varata myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolla.

Tilat taipuvat pienestä tiimitapahtumasta n. 100 hengen kokoustilaksi tai 200 hengen luentotilaksi. Tiloista löytyy videotykki, valkokangas ja äänentoistolaitteet. Huimalan ravintolasta saat tapahtumaasi sopivat pikkupurtavat tai juhlavammat menut isommallekin porukalle. Ravintolassa on B-oikeudet, mutta yksityistilaisuuteen voi tilata A-oikeudet.

Mitä ryhmällemme jäi mieleen?

Perinteisestä kokoutilasta positiivisesti erottuva ympäristö. Liikunnallisuus, rento ilmapiiri, erilaisuus. ToimistoSissit olivat vaikuttuneita tilan koosta ja monipuolisuudesta, Huimalasta löytyy varmasti jokaiselle jotain ja sisään mahtuu isompikin ryhmä. Yritystapahtuman järjestäminen Huimalassa tuli uutena ideana. Huimala soveltuu hyvin myös aikuisille. Asiakaspalveluystävällisyys, tilojen raikkaus ja pirteys. Kaikki peruspalvelut löytyvät ja lisäksi vähän oheisekstraa. Huimala tarjoaa mahdollisuuden tehdä jotain uutta.

Mitä järjestäisimme Huimalassa?

Tilat soveltuvat ToimistoSissien testiryhmän mielestä erityisesti tyhy-päivän tai virkistyspäivän viettoon "hurjapää"-työporukalle. Huimalassa pääsee testaamaan rajojaan ja ylittämään itsensä. Huimala tarjoaa hienon mahdollisuuden yhdistää aikuisten ja lasten tapahtuman. Huimala on loistopaikka perhepäivän viettoon, mutta sopii myös seminaaritilaksi, koulutuspäivän tai palaverin viettoon. Vakavamieliset tilaisuudet veisimme toisaalle.

Ideoitamme Huimalan tarjonnan kehittämiseksi

Markkinoinnissa selkeästi esiin millaisia tilaisuuksia yritykset voivat Huimalassa järjestää ja että tämä reippailuhalli sopii myös aikuisille. Valmiita paketteja tarjolle, joita olisi helppo ostaa ja esitellä työpaikalla. Vaihtoehtona myös jotain rauhallista tekemistä niille, jotka eivät uskaltaudu haastamaan itseään, esim. naurujoogaa.

Kannattaa mainita, että yläkerran voi varata yrityksen käyttöön ja se toimii myös illanviettoon. Yläkerrassa on oma rauha, lapset eivät juokse jaloissa, kuten ennakkoon pelkäsimme. Kokousasiakkaat jäävät ehkä kaipaamaan neuvottelutilaa, joka takaa yksityisyyden. Verhoilla rajattu tila ei eristä ääniä. Tämä tulee ottaa huomioon, kun miettii, sopiiko oma tilaisuus Huimalaan. Isommissa tilaisuuksissa voi tietysti ottaa koko tilan itselleen käyttöön.

Testiryhmämme arvio Huimalasta


TILAT
RUOKA
PALVELUOHEISOHJELMA
KULKUYHTEYDETArvio perustuu paikalla olleiden ToimistoSissien antamien palautteiden keskiarvoon.