ToimistoSissit testaa: Tampere-talo

Tampere-taloon saapuessa fiilis on aina jotenkin odottavan juhlallinen. Syksy- ja talvi-iltoina tunne korostuu erityisesti. Pimeys on jo ympäröinyt talon ja kävelet rappusia lämpöisinä loistavia valoja kohti.


Vaikka sisustus on vaalea ja kiiltävä, talo toivottaa vieraansa lämpimästi tervetulleeksi. Tilojen suunnittelija on selvästi tehnyt jotain oikein. Tampere-talo ei kaikesta loistostaan huolimatta tunnu liian hienolta vaan tänne on helppo tulla.

Vaatesäilytyksessä henkilöstö toivottaa ToimistoSissit tervetulleiksi hillitysti hymyillen ja ohjaa yläkerran lämpiöön. Sorsapuiston syksyiset maisemat näkyvät valtavista ikkunoista kun nousemme rappusia ylöspäin. Yritän rekisteröidä yksityiskohtia. Kyselen kollegani, Tampere-talo-ensikertalaisen fiiliksiä. Millaisia mielikuvia ja ajatuksia tulee mieleen? Olemme samoilla linjoilla: Ensimmäisenä sijoittaisimme tänne esimerkiksi jonkun edustavan seminaaritilaisuuden. Täällä kaikki kokoustiloista ohjelmaan olisi kätevästi saman katon alla. Alan innostumaan. Olisiko meillä jotain mitä voisi järjestää täällä?

Pääsemme yläkerran lämpiöön, jossa on vastassa kuohuvaa ja tuttavallinen henkilökunta. Pöytään on katettu herkullisen näköisiä salaatteja, ihanaa leipää ja jälkkäriksi päärynätrifle. Nautimme herkkuja ja kuuntelemme kattavan esityksen Tampere-talon tiloista ja palveluista. Lista on todella pitkä ja monipuolinen ja lista kasvaa edelleen. Helmikuussa avataan uusi ravintolamaailma ja toukokuussa Muumimuseo.

 
  
Siirrymme tutkimaan kokoustiloja, joita on kaikkiaan kuusitoista. Valinnanvaraa on todella laidasta laitaan, 16 henkilön kokoushuoneesta ison salin jopa 2000 henkilön auditoriotilaan. Käytävillä on taidetta ja yllättäen sitä löytyy myös pienemmistä kokoustiloista, joiden seiniltä löytyy upeita leijonamaalauksia. Suunnittelen jo brainstorm-tilaisuutta näihin vähän erilaisiin huoneisiin. En ole nähnyt kokoustiloihin tutustuessani mitään vastaavaa. Oikein piristävää.

Neuvotteluhuoneet saivat aikaan vilkasta keskustelua

Kannatti käydä. Tutustuminen todella avasi silmiä. Mahdollisuuksia on vaikka mihin.

Minna Valtee, Myynti- ja markkinointiassistentti

Faktoja:


  • Pohjoismaiden suurin kongressi- ja konserttikeskus.
  • Kooltaan 30 000 m2, 16 erilaista tapahtumatilaa.
  • Iso Sali: Suomen suurin auditorio, 1800 paikkaa (lisäkatsomolla 2000).
  • Löytyy myös hyviä tiloja pienille kokoontumisille.

Hallitseva vuoden kongressisali. Kokousasiakkaiden valinta Suomen kongressitalojen kärkeen jo 7 kertaa. Pohjoismaiden ensimmäinen Joutsenmerkitty ja Rotisseur-kilvet saanut kokous- ja konserttitalo.

Marraskuun alussa on avattu uusi kahvilan ja myymälän sisältävä aulakokonaisuus. Helmikuussa 2017 avautuu ravintolamaailma Royal ravintoloiden kanssa, mm. A la Carte ravintola Tuhto. Myös terassi tulossa. Muumimuseo aukeaa toukokuussa. Museossa tulee olemaan kaikkiaan noin 2000 taideteosta.

Mitä ryhmällemme jäi mieleen?


Toimistosissit arvioivat tilat ennen kaikkea moderneiksi, muuntautuviksi ja avariksi. Edustavia, toimivia tiloja täydentävät monipuoliset palvelut, osaava henkilökunta ja hyvä ruoka - erittäin toimiva kokonaisuus keskeisellä sijainnilla. Kokoustilat ovat parantuneet huomattavasti, hienoa taidetta tiloissa ja luontokin on ihanasti lähellä!

Mitä järjestäisimme Tampere-talossa?


Tampere-talossa voisi järjestää monenlaista. Tilat ovat todella muunneltavat ja soveltuvat siis sekä pienten että suurten tilaisuuksien pitopaikaksi. Tampere-talo on edustava ja tilava, joten monelle tuli mieleen seminaarit, suuremmat konferenssit, henkilöstö- tai asiakasjuhlat. Päivätilaisuuden voisi aina viimeistellä esimerkiksi illallisella sekä iltakonsertilla.

Ideoitamme Tampere-talon tarjonnan kehittämiseksi


Pienempien tilojen olemassaoloa kannattaisi mainostaa, sillä moni mieltää Tampere-talon isojen tilaisuuksien paikaksi. Lisäksi toivottiin teemallisia tilaisuuksia ja lisää ulkomaisia esiintyjiä.

Testiryhmämme arvio Tampere-talostaTILAT


RUOKA


PALVELU

OHJELMAPALVELUT

KULKUYHTEYDET

 
Arvio perustuu paikalla olleiden assistenttien antamien palautteiden keskiarvoon.