ToimistoSissit testaa: Holiday Club Tampereen Kylpylä

1,5 tunnin junamatka Helsingistä Tampereelle hujahtaa hetkessä läppärin ääressä töitä tehden ja ikkunan läpi maisemista nautiskellen. Kahden kilometrin kävelymatka Tampereen rautatieasemalta Holiday Club Tampereen Kylpylään vetreyttää ja virkistää mukavasti - nyt olen valmis ToimistoSissien pikkujouluun!


Nautittuamme herkulliset välipalatarjoilut Paussi-kokousaulassa pääsemme kiertämään kylpylän tarjoamia kokoustiloja. Yllätymme tilojen monipuolisuudesta: Entinen puuvillakehräämö tarjoaa nyt niin pienempiä ja luovempia ideointitiloja kuin hieman suurempiakin kokoustiloja, joista osassa on mahtavat jätti-ikkunat, osa on taas varustettu uusimmalla Clickshare-tekniikalla. Lisäksi kylpylästä löytyy Tampereen ainoa auditorio, jonka tuolirivien väleihin saadaan pian myös pöydät.


Erityisen ihanat ovat olohuonemaiset kokous- ja juhlatilat, joista on suora pääsy KlubiKeittiöön. Tiloja voi varata yhdessä tai erikseen, ja täysvarustellussa KlubiKeittiössä voi järjestää vaikka yhteisen kokkaushetken ammattikokin opastamana ja nauttia lopuksi porukalla omien kätösten tuotoksista.


Kierroksen jälkeen pyörähdämme hotellihuoneissa, ja mikä maisema sviitistä avautuukaan! Hyvin varustelluissa hotellihuoneissa vedämme kylpytakit päälle ja suuntaamme aivan ihanaan Jalkojen juhla -hemmotteluun, jonka voi varata myös esimerkiksi kokous- tai tyhy-päivien ohjelmanumeroksi.

Jalkahoidon jälkeen kokoonnumme sviitin puolelle, jonne ihonhoitokonsultti Päivi Roumio on tuonut vaikka mitä purnukoita ja puteleita kasvojen puhdistusta ja meikkausta varten. Puunattuina ja pyntättyinä suuntaamme lopuksi illalliselle ja Tampereen yöhön.


Kun vielä aamulla hotelliaamiainen ja kevyt vesijumppa kylpylän puolella on koettu, voin sanoa Holiday Club Tampereen Kylpylän tarjonneen meille ensiluokkaista kuningatarkohtelua. Tuo tänne puolisosi, perheesi, työporukkasi tai asiakkaasi - kukaan ei varmasti lähde kotiin naama kurtussa (maksimissaan rusinana kylpylässä lillumisen jäljiltä).

- Milla Järvinen, yrittäjä, assistenttipalvelut


Faktoja


Holiday Club Tampereen Kylpylä sijaitsee Lapinniemessä, n. 2 kilometriä Tampereen rautatieasemalta. Kylpylässä on
 • 92 hotellihuonetta,
 • 109 lomahuoneistoa,
 • kaksi ravintolaa,
 • kuntosali, ja
 • 13 kokoustilaa 2-150 hengelle.
 • Kylpylässä neljä allasta + 2 poreallasta ja allasbaari,
 • saunaosastolla höyry- ja suomalainen sauna.
Vesijumpan ja kylpylä- ja saunaosaston lisäksi kokouksen tai tapahtuman oheisohjelmaksi voi järjestää esimerkiksi KlubiKeittiön kokkikurssin ja illallisen tai varata hemmotteluhoitoja Harmony Spa:sta. Kylpylällä on myös yhteistyökumppaneita, joiden kautta täyttyvät erikoisemmatkin aktiviteettitoiveet.

Mitä ryhmällemme jäi mieleen Holiday Club Tampereen Kylpylästä?


Vanha teollisuuskiinteistö lyhyen matkan päässä Tampereen keskustasta on muutettu kivasti kokoustiloiksi; historia on kiehtovasti läsnä edelleen.
 • Kokoustilat ovat siistit, toimivat ja monipuoliset: erikokoisia ja -näköisiä vaihtoehtoja löytyy erilaisiin tarpeisiin, jopa rennompia olohuonemaisia tiloja.
 • Tampereen ainoa auditorio tekee tehtävänsä.
 • Ravintolatilat ovat viihtyisät ja ruokatarjoilu runsas ja maukas. Myös kokouspuolen kahvitorilla on runsas valikoima herkkuja.
 • Joustava asiakaslähtöinen palvelu on hyvin ystävällistä ja rentoa.
 • Hyvät oheisaktiviteetti- ja liikuntamahdollisuudet sekä kylpylän puolella että ympäröivässä luonnossa. Kivat kokkikoulutilat jäivät mieleen.
Osa huomasi, että Holiday Clubista voi kysyä myös suunnitteluapua ja ideoita tapahtumien suunnitteluun. Myös miehet uskaltaisi lähettää Jalkojen juhla -jalkahoitoon tämän kokemuksen perusteella.

Mitä järjestäisimme Holiday Club Tampereen Kylpylässä?


Paikalla ollut ToimistoSissien testiryhmä oli pääkaupunkiseudulta, joten puolentoista tunnin matkan vuoksi päiväkokousten järjestämistä ei nähty vaihtoehtona. Meille pk-seutulaisille sen sijaan henkilökunnan virkistyspäivä höystettynä kokkikoululla tai teemabileillä altaalla tuntui houkuttelevalta ajatukselta. Paikka sopisi myös pikkujouluille tai auditoriossa pidettävälle seminaarille tai koulutukselle.

Lähempänä Tamperetta työskenteleville Holiday Club Tampereen Kylpylä tarjoaa mahtavat mahdollisuudet myös kokouksille, ja kokouspäivään saisi yhdistettyä lisäksi ihanan hemmotteluhoidon tai kylpylän palvelut.

Ideoitamme Holiday Club Tampereen Kylpylän kehittämiseksi


Kylpylä voisi tarjota valmiita oheisohjelmavaihtoehtoja kokouspaketteihin. Lisäksi tarjontaan voisi lisätä valmiita ideoita teemajuhliin altaalla ja muita ohjelmallisia pikkujoulupaketteja. Tarjolla voisi olla avoinkin ilta, jolloin pienempikin yritys voisi osallistua yhteiseen ohjelmaan altaalla ja illastaa sitten oman ryhmänsä kanssa. Lisäksi ToimistoSissit toivoivat oheisohjelmaa, jossa hyödynnetään ulkopuolisten yrittäjien kanssa kaunista ympäröivää järvimaisemaa. Hotellihuoneita voisi jossain vaiheessa päivittää.

Markkinoinnissa voisi tuoda esille:
 • kirjasto-/keittiötilan muunneltavuutta ja soveltuvuutta erilaisiin tilaisuuksiin,
 • talon historiaa,
 • auditoriota,
 • olohuonemaisia tiloja, joita voi käyttää kokouksiinkin, ja
 • monipuolisia oheisohjelmavaihtoehtoja.

Testiryhmämme arvio Holiday Club Tampereen Kylpylästä


TILAT
RUOKA
PALVELU
OHEISOHJELMA
KULKUYHTEYDET

Arvio perustuu paikalla olleiden ToimistoSissien antamien palautteiden keskiarvoon.