ToimistoSissit testaa: SEA LIFE

Miltä kuulostaa kuohuviinin ja cocktailpalojen nauttiminen haiden, rauskujen ja muiden merenelävien ympäröimänä? Minusta se kuulostaa mahtavalta ja pääsinkin kokemaan sen, kun ToimistoSissit ja Merirosvot juhlapalvelut järjestivät after work -tilaisuuden yhdessä SEA LIFEn kanssa.Koko merimaailma oli meidän käytössämme, mikä jo itsessään oli mieleen painuva kokemus. Tilaisuus alkoi alkudrinkeillä, jonka jokainen sai valita oman makunsa mukaan runsaasta valikoimasta, ja Merirosvot juhlapalveluiden Tony Laakson tervetulopuheella. Jo kymmenen vuotta alalla toiminut Merirosvot juhlapalvelut järjestää tarpeen mukaan joko koko juhlat avaimet käteen periaatteella tai vain osan juhlista, esimerkiksi tarjoilut tai ohjelman. Juhlien teeman voi ideoida itse tai käyttää hyväkseen Merirosvojen valmiita teemoja; SEA LIFE -suosikkeihin kuuluvat Karibia/Hawai-aiheiset juhlat, mutta esimerkiksi myös James Bond -teema martineineen ja pokeripöytineen sopii hyvin merimaailman tunnelmaan.

Merirosvot juhlapalveluiden Tony Laakso.

Alkumaljojen jälkeen oli vuorossa opastettu kierros ja pääsimme tutustumaan vasta avattuun elämysaltaaseen. Siellä oli tällä hetkellä mm. rapuja, meritähtiä sekä merisiilejä. Altaaseen tuodaan pikkuhiljaa uusia asukkeja, jotta kaikki ehtivät tottumaan toisiinsa. Jännä oli päästä hypistelemään tyhjiä hain ja rauskujen munien koteloita, joita aiemmin olimme ihmetelleet altaassa, jossa haivauvat saivat rauhassa kehittyä. Munakotelot siis kerätään altaiden pohjasta turvaan erilliseen akvaarioon, jossa hait saavat kehittyä ja ”synnyttyään” haivauvat siirretään isompaan altaaseen.Kierroksen jälkeen oli vuorossa ruokailu. Tarjolla oli aivan uskomaton cocktailbuffet, jossa erilaiset maut täydensivät täydellisesti toisiaan. Pöydästä löytyi mm. kreikkalaista salaattia, minikanavartaita, erilaisia lihapullia sekä juustoja ja keksejä. Lisäksi tarjolla oli upea, värikäs hedelmälautanen ja aterian kruunasi jälkiruokabuffet, jossa pääsimme maistelemaan mm. minikokoisia muffineja ja macaroneja. Huomionarvoista oli, että kaikki jälkiruoat olivat gluteenittomia.

Maittava cocktailpalabuffet. Kuva: Taija UusikumpuMerirosvot juhlapalvelulla on omia juhlapaikkoja SEA LIFEn lisäksi mm. Espoon VillaElfvik, Vantaan Villa Smeds ja tietysti heidän kotisatamansa, Espoossa sijaitseva Villa Åkerblom. Pitopalvelun voi tilata mihin vaan ja kaikkiin paikkoihin voi halutessaan tuoda omat juomatarjoilut. Tony kertoi, että Merirosvot juhlapalveluille on erittäin tärkeää ruoan hyvä laatu ja mahdollisuuksien mukaan he käyttävät aina luomutuotteita. Myös erikoisruokavaliot otetaan hyvin huomioon, pääasia on että kaikille on tarjolla laadukasta ja maukasta ruokaa.


Kuvat yllä: Taija Uusikumpu- Anne Koskenjoki, virtuaaliassistentti


Faktoja

SEA LIFE

 • Auki vuoden jokaisena päivänä.
 • Voit järjestää niin kokouksia kuin synttäreitäkin SEA LIFESSA.
 • Valmiita puolen- ja kokopäivän kokouspaketteja.
 • Kokoutilat sopivat 20-30 hengelle.
 • Cocktail-tilaisuuden voi järjestää jopa 300 ihmiselle ja pöytäruokailukin onnistuu 30 hengelle.
 • Ruokailu onnistuu joko Linnanmäen ravintolassa tai esim. Merirosvot juhlapalveluiden kautta.
 • Hyvät yhteydet julkisella liikenteellä sekä iso parkkipaikka.
 • Sopii myös liikuntarajoitteisille.

MERIROSVOT JUHLAPALVELUT

 • Toiminut jo 10 vuotta juhlapalvelu- ja cateringalalla.
 • Pääkeittiö sijaitsee Espoon Ruukinrannassa, Villa Åkerblomin tiloissa.
 • Muita juhlapaikkoja ovat esim. Vantaalla sijaitseva Villa Smeds, Espoon villa Elfvik ja Espoon talli.
 • Heidän kautta voi järjestää juhlien tarjoilut sekä ohjelman avaimet käteen periaatteella tai vain osan juhlista, esimerkiksi vain ohjelman.

Mitä ryhmällemme jäi mieleen?

Hieno, eksoottinen miljöö, jonka voi varata kokonaan yrityksen käyttöön. Tilojen monipuolisuus yllätti, emme olleet osanneet kuvitella, että SEA LIFEn tiloihin voisi järjestää ruokailua ihan akvaarioiden äärelle. Palvelu oli ystävällistä ja ammattimaista. Merirosvojen Tonyn innostuneisuus juhlien järjestämisestä tarttui ja ruoka- ja juomatarjoilut vakuutti pitopalvelun osalta.

Näyttelyalueella tunnelmallinen valaistus ja ympärillä rauhallisesti uiskentelevat kalat luovat tapahtumalle rauhallisen ja rentouttavan ilmapiirin, jonka positiiviset vaikutukset todistimme ihan konkreettisesti, kun yksi testiryhmämme jäsenistä kantoi mukanaan stressiä ja palautumista mittaavaa Firstbeat-laitetta.

Mitä järjestäisimme SEALIFEssa?

Ryhmämme innostui erityisesti ajatuksesta SEA LIFEsta persoonallisena pikkujoulupaikkana, mutta tiloja voi soveltaa hyvin muihinkin juhliin, niin yksityisiin kuin yritystilaisuuksiinkin.

Näyttelyalueelle voi kattaa pöytiä, tosin alue sille on rajallinen. Kiva idea pienille ryhmille on laittaa pöydät altaan sisälle tunneliin, jolloin seurue on kirjaimellisesti akvaarion ja kalojen ympäröimä.

SEA LIFEen voisimme tuoda kansainvälisiäkin vieraita. Tykypäivät sopivat ympäristöön hyvin ja ohjelmaksi vaikkapa Merirosvojen aktiviteettipisteet. Näyttelyalueelle mahtuu isompikin ryhmä. SEA LIFEsta löytyy myös perinteisempi kokoustila, joka toimii n. 20 hlön kokouksiin. Muodollisiin kokouksiin SEA LIFE sopii vain pienille ryhmille.

Ideoitamme SEALIFEn tarjonnan kehittämiseksi

Tilat ovat persoonalliset ja niiden tunnelman hyödyntämistä erilaisiin ohjelmiin ja valmiisiin teemapaketteihin voisi kehittää edelleen. SEA LIFEn mahdollisuuksia yritystapahtumiin kannattaa tuoda näkyvästi esiin. Osa meistä tiesi SEA LIFEn kokoustiloista, mutta mainio idea SEA LIFEsta pikkujoulupaikkana tuli meille ihan uutena.

Testiryhmämme arvio SEA LIFESTA ja Merirosvot juhlapalveluista


TILAT
PALVELU
OHEISOHJELMA/
MERIROSVOT JUHLAPALVELU

RUOKA/
MERIROSVOT JUHLAPALVELU

KULKUYHTEYDET

Arvio perustuu paikalla olleiden ToimistoSissien antamien palautteiden keskiarvoon.