ToimistoSissit testaa: GLO Meets

ToimistoSissit kävi testaamassa Glo Meets kokoustilat Glo Hotel Kluuvissa. Sanomattakin on selvää, että keskeisempää sijaintia kokoustiloilla ei voi olla. Aleksanterinkadun ja Kluuvikadun kulmassa, keskellä Helsingin keskustaa, toisessa kerroksessa sijaitsevat tilat ovat pehmeän rosoisella tavalla juuri sopivat mitä moninaisimpiin tilaisuuksiin. Suuret ikkunat takaavat luonnonvalon tiloissa silloin kun meillä täällä pohjolassa on valoa tarjolla.

Uudistunut hotellin johto oli selvästi ja syystä ylpeä tilojen ja palveluidensa tarjoamista mahdollisuuksista. Pari vuotta sitten sain järjestää tiloissa yhdistyksemme isännöimän "innostus"-teemaisen tapahtuman ja jo tuolloin minä ja ryhmämme koki tilat toimiviksi ja palvelun erinomaiseksi. Innostuimme kovasti!Glo Meetsin palvelukonsepti on ennen kaikkea helppo järjestäjän näkökulmasta, "All Inclusive" -palvelu on monille rentouttavilta lomamatkoilta tuttu konsepti, täällä se taipuu kokousjärjestäjän toiveiden mukaiseksi paketiksi erittäin maittavine ja runsaine tarjoiluineen. "All Inclusive" -kokouspaketti sisältää kaikki päivän tarjoilut, kahvituksen koko tilaisuuden ajaksi, kokoustilan sekä modernin kokoustekniikan. Kokonaispalveluhinnoittelu pitää sisällään Glo Meetsin palvelulupauksen; yksi hinta, ei yllätyksiä.


Isot ja pienet, lyhyet tai koko päivän mittaiset tapahtumat saavat täältä turvallisen tapahtuma-alustan. Saman katon alta löytyvät hotellipalvelut mahdollistavat myös vieraiden majoittamisen. Keskeisempää sijaintia ulkopaikkakuntalaisten majoittamiseen on vaikea löytää, keskusta ja palvelut ovat välittömästi käsillä, kun ovesta astuu ulos.

- Mira Björklund, hallinnon assistentti


Faktoja

  • Kokoustiloja viisi, yhdisteltävissä suuremmiksi tiloiksi tarpeen mukaan.
  • Koko kerros on mahdollista varata, tuolloin tilaan saa järjestettyä 250 henkilön cocktail-tilaisuuden tai istuvan tilaisuuden jopa 130 henkilölle.
  • Glo Hotel Kluuvin 184 huonetta tarjoavat hyvät puitteet majoittuvalle kokoustapahtumalle, tarjolla perushuoneista sviitteihin.
  • Saapuminen helpointa julkisilla, useita raitiovaunuja pysähtyy vain muutaman askeleen päässä hotellista. Autoilijoille on järjestetty mahdollisuus maksulliseen pysäköintiin P-Kluuvin pysäköintilaitokseen (Europark).
  • Glo-ketjun hotellit ovat saaneet Green Key -sertifikaatteja. Green Key -merkin saanut hotelli on sitoutunut toiminnassaan tehostamaan veden ja energiankäyttöään sekä vähentämään syntyvää jätettä ja kierrättämään sitä tehokkaasti. Glo Hotels on myös mukana Ilveksen suojelussa yhteistyössä WWF:n kanssa. Yhteistyöstä iloisesti muistuttaa kaikissa huoneissa majoittujia tervehtivät pehmoilvekset.

Mitä ryhmällemme jäi mieleen?


GLO Meetsin ehdoton valtti on hyvä sijainti Aleksanterin kadulla Helsingin ytimessä. Lisäksi tilat ovat tyylikkäät ja muunneltavat, palvelu ammattimaista ja ystävällistä. Meetsissä kokoustaville kahvit ovat tarjolla viihtyisässä, yhteisessä aulatilassa, jossa erikoisuutena on kaksi katosta riippuvaa korikeinua. Ne olivat niin mukavat istua!

Mitä järjestäisimme GLO Meetsissä?


GLOssa voi järjestää hyvin eri tyyppisiä kokouksia. Tiloja yhdistämällä saadaan GLO Meetsin tilat avattua isommaksi. Tällöin tila sopii vaikka seminaareihin tai jopa 200 hlön cocktailtilaisuuksiin.

Hotellina GLO mahdollistaa myös majoittuvat kokoukset ja tapahtumat. Kiinnostuimme ideasta järjestää pieniä, max 6 hlön kokouksia ja vaikka johtoryhmien palavereita hotellin sviiteissä.

ToimistoSissit ovat järjestäneet itse Meetsiin pyöreän sohvaryhmän tilassa rennompia, parin tunnin koulutustilaisuuksia n. 10 hlölle, joissa osallistujien keskinäinen vuorovaikutus ja keskustelu on tärkeää. Tällaiseen toimii erinomaisesti. Ei tule mieleen vastaavia tiloja muilla. Sohvaryhmätilaa ei kannata ottaa kokouksiin, jossa pitää tehdä paljon muistiinpanoja. AV-laitteita voi tässäkin tilassa käyttää, mutta keskiosa paikoista pitää jättää tyhjäksi, mikä pitää ottaa huomioon henkilömäärässä.

Ideoitamme GLO Meetsin tarjonnan kehittämiseksi


GLO Meets vaikutti puitteiltaan toimivalta. Kannustamme GLOta kehittämään lisää omaan tyyliinsä istuvia vaihtoehtoja kokouspäivän yhteyteen. Pääsimme testaamaan myös GLOn vieressä, Galleria Esplanadissa toimivan Lavli Livingroomin tarjoamaa joogaa. Tämä yhteistyö tarjoaa GLOssa kokoustaville mahdollisuuden sisällyttää kokouspäivän oheen arjen luxusta: liikuntaa, kauneutta ja terveyttä. Lavli Livingroomin tarjonnasta erikoisina jäivät mieleen shampanjajooga ja korkokenkäkävelykurssi.

Testiryhmämme arvio GLO Meetsistä


TILAT
RUOKA
PALVELU
KULKUYHTEYDET
Arvio perustuu paikalla olleiden ToimistoSissien antamien palautteiden keskiarvoon.