ToimistoSissit testaa: Modus Vivendin City Bound -kaupunkikisa

Ilmassa oli välittömästi todellisen kisan tuntua ja jännitystä! ToimistoSissit olivat taas valmiina toimintaan. Mihin kaikkialle ”sitiseikkailu” meidät veisikään? Jakauduttuamme pienempiin tiimeihin kisaa varten, saimme käyttöömme kirjalliset ohjeet ja suunnistusrepun, jonka sisältämät varusteet aiheuttivat niin hilpeyttä kuin hämmennystäkin. Oli eväitä ja suun kostuketta, mutta myös postimerkki ja laastareita. Toden totta, mielenkiintoinen ilta oli tiedossa!


 

Saamamme tehtävälista näytti ensisilmäykseltä pitkältä ja päätimme oman ryhmämme kanssa suunnata ensin strategiseen suunnittelupalaveriin läheiseen kahvilaan. Näppärinä ja organisatorisina assareina kävimme tehtävät läpi ja suoritimme osan siltä istumalta samalla kun laadimme hyvän kaupunkietenemissuunnitelman loppujen tehtävien varalle.

Kullakin tiimillä näytti olevan omanlaisensa ote ja lähestymistapa tehtäviin. Tehtäväksiantoja toteutettiin niin kirjaimellisesti kuin symbolisestikin, hauskinta oli saavutustemme dokumentoiminen mitä erilaisimmilla tavoilla. Ja vielä hauskempaa oli huomata miten poikkeuksetta joka paikassa meihin suunnistajiin suhtauduttiin. Mikään apu ei ollut liikaa keneltäkään vastaantulijalta pyydettäväksi. Illan päätteeksi omasta repustamme löytyi muun muassa raaka peruna ja kilpailevan tiimin repusta matkamuistoja aikuisten lelukaupasta.

Monipuoliset tehtävät vaativat niin kekseliäisyyttä, tiedonhankkimistaitoja kuin luovuuttakin. Ihan jokaisen ryhmän jäsenen omille erityistaidoille ja –tiedoille oli käyttöä. Huomasimme parin tunnin suunnistuksen jälkeen olevamme jo tiivis ja todellinen tiimi, joka puhaltaa yhteen hiileen. Voimme siis lämmöllä suositella City Bound –kaupunkikisaa ryhmähengen kohottamiseen ja hauskojen tiimi- tai tyhypäivien ohjelmaksi.

Mira Björklund, hallintoassistentti
Faktoja


Modus vivendi on pieni mutta pippurinen tapahtumatuotantoyritys. Modus vivendi on erikoistunut yritysjuhliin ja tapahtumiin. Niin pienet kuin suuret juhlat, seminaarit ja tyhypäivät suunnitellaan ja toteutetaan kotoisan varmalla otteella ja ammattitaidolla juuri asiakkaan toiveiden mukaan ilman konstailua. Melkein mitä vain maan ja taivaan väliltä keksitkin tapahtumaasi toivoa, Modus vivendi sen lupaa toteuttaa. Lisätiedot

City Bound kaupunkiseikkailu ja –suunnistus on osallistujaryhmän mukaan räätälöityvä tiimitapahtuma. Seikkailu haastaa hauskalla tavalla ja tarjoaa yhdessä tekemisen riemua ja onnistumisen kokemuksia porukassa. Seikkailun rastit vievät osallistujat kohteesta kohteesen ja näkemään seikkailukaupungistaan aivan uusia ulottuvuuksia. Luovuutta ja monenmoista tietotaitoa kysyvät tehtävät ovat osa leikkimielistä kokonaisuutta.


Mitä ryhmällemme jäi mieleen?


Yhdessä tekemisen riemu, aktiivisuus, luovuuden kukat pääsevät kukkimaan. City Bound -ohjelma korostaa tiimityöskentelyä ja heittäytymistä. Helsinki avautui paljasjalkaiselle stadilaisellekin aivan uusin silmin. Reppuineen ja varusteineen kotikutoinen, mutta toimiva ohjelma.

Modus Vivendi vaikuttaa tapahtumajärjestäjänä luovalta ja inspiroivalta, joustavalta, monipuoliselta ja muuntautumiskykyiseltä. Modus Vivendi tuottaa kekseliästä ohjelmaa aktiivisille ihmisille, pilkettä silmäkulmassa unohtamatta.


Millaisille ryhmille City Bound sopii?


Ohjelma sopii huumorintajuisille ja rohkeille seikkailijoille tiimin jäsenten väliseen tutustumiseen ja yhteistyön kehittämiseen. Yrityksen tyhy-päivään hauskaa yhdessä tekemistä ja oivaltamista. Yli 10 hlön ryhmille. Projektiryhmille, joissa on jäseniä ympäri Suomen, erilainen tapa tutustua kaupunkiin ja selvittää ryhmän jäsenten vahvuudet ja tavat toimia työn arjesta poikkeavissa tilanteissa.

Emme suosittele tätä ohjelmaa liikuntarajoitteisille emmekä tiukkapipoille. Tärkeää: jos järjestät tätä ohjelmaa henkilöille, joita et tunne hyvin, käy toteutusvaihtoehdot läpi Modus Vivendin kanssa, jotta tehtävät ja varusteet sopivat juuri teille. Älä heitä ainakaan asiakkaita suin päin tähän. Seikkailuhenkiset heittäytyjät – go for it! - saatte ohjelmasta ilon irti!


Ideoitamme ohjelman kehittämiseksi


Testaamamme versio ohjelmasta oli räväkkä, mutta ToimistoSisseille sopiva. Ryhmiä on erilaisia, joten on tärkeää, että Modus Vivendia briefataan etukäteen ryhmän toiveista ja että tilaavan yrityksen arvot ja toimintakulttuuri otetaan huomioon. Joillekin voisi maistua paremmin kulttuuripainotteinen kierros kahveilla.

Tilaaja voi rajata seikkailun kestoa. Meidän neljätuntisemme oli aika rankka, kun toimintapisteet levittäytyivät laajalle, mikä vaati nokkelaa suunnistamista ja kulkuneuvojen käyttöä.

Kiva idea voisi olla viedä asiakkaita, ja miksei henkilöstöäkin, tämän tyyppiselle tiimitehtäviä sisältävälle seikkailulle, jonka toimintapisteet ja tehtävät on räätälöity yrityksen omaan toimintaan liittyviksi tai johonkin muuhun yritykselle mieluiseen teemaan. Vain luovuus on rajana ja se ei ole Modus Vivendille ongelma!


OHJELMA
 
PALVELU
Arvio perustuu paikalla olleiden ToimistoSissien antamien palautteiden keskiarvoon.