ToimistoSissit testaa: Villa Kataya

Oletko koskaan miettinyt rantakatua kävellessäsi, että miltähän tuolla merenrannan omakotitalossa näyttää? On ehkä tehnyt mieli kurkkia vähän aidan yli, minkälainen piha merenrannalla on, tai kiinteistövälitysfirman esittely-kyltin nähdessä ”poiketa ostoksille”.
Nyt ei tarvitse enää miettiä- meillä on Lauttasaaressa Villa Kataya.On ihana lähteä muistelemaan ToimistoSissien vierailua huvilalla, ja koska olin vieraillut Villa Katayassa aikaisemmin, tiesin mitä odottaa. Tapaamani henkilökunnan ystävällisyys, ja ilolla palvelu oli jäänyt mieleeni. Tunnelma Villa Katayassa on aina välitön, ja voit luottaa siihen, että kaikki sujuu. Ja jos tapahtumassa sattuisi ilmentymään haasteita, henkilökunta kyllä varmasti ratkaisisi ne.

Saavuimme ToimistoSissien kanssa Villa Katayaan heti tammikuiseen aamutuimaan. Julkisilla tullessamme nappasimme Kampista bussin, joka jätti meidät melkein päämäärän oven eteen. Pääsimme turvaan sisälle, ulkona puhaltavasta aamuviimasta ja saimme villatossut jalkaan eteisen korista. Meidät vastaanotti henkilökunnan lämmittävä hymy, olohuoneen takassa palavat kynttilät ja ihana aamiainen.

Ensimmäistä kertaa Katajaharjuntiellä kävellessä miettii menenkö siis oikeasti pimpottamaan tuohon taloon, vai onko se sittenkin jonkun koti? Sinne vaan! Tumma talo on tänään sinulla lainassa oleva merenrantakoti!Villa Kataya on moderni huvila, joka sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Puitteet ovat kerrassaan upeat ja korkeatasoiset, mutta samalla todella muuntautumiskykyiset. Ja miten kuvailisin teille suurista ikkunoista avautuvaa näkymää merelle? Maisema inspiroi, ja samalla ajatus lepää. Maisemia katsellessa kiperimmätkin kokousasiat eivät tunnu pahalle, ja päätöksenteoille tulee nopeutta- varsinkin jos alakerrassa lämpiää sauna sekä poreallas.

Kuten henkilökunta meille kertoi, tilat ovat todella muuntautumiskykyiset. Villa Katayassa on, heidän nettisivujenkin perusteella, vietetty monenlaista tapahtumaa. Tilassa toimii oivasti aamiaiskokous, mutta täydellinen vierailu on silloin, kun pääsee käyttämään alakerran Spa-osastoa.  Itse järjestäisin tilassa irtioton arjesta työporukan kanssa, pienet kaupunkihäät grillin kuumentuessa tai täydellisen tyttöjen illan. Toki tilavuokran puolesta viimeiseen vaihtoehtoon tulisi kerätä hiukan enemmän kolehtia, mutta mahtuuhan alakerran Spa-osastolle monta kylpytakkiin kääriytynyttä nautiskelijaa. Kuka haluaa järjestää? I am in!

Mainitsin olleeni paikassa aikaisemmin. Päivä on itselleni sekä työkavereilleni jäänyt mieleen, yhtenä mukavimmista pikkujoulusta. Söimme herkullista lounasta, ihmettelimme toistemme luonteenpiirteitä Unelmatallin LTA-analyysin merkeissä, ja tietenkin takkatulen ääressä, glögilasi kädessä. Aika tuntui hetkeksi pysähtyvän. Täytimme lasit skumpalla ja sukelsimme saunaosastoille tossuissa ja kylpytakeissa. Ulkona terassilla porealtaan paikoista oli kova kilpailu. Vaikka illallinen oli varattu kivasta ravintolasta, mieli ei tehnyt lähteä pois huvilan rauhaisasta miljööstä.

Ja koska olen kynttiläihminen, annan suuret pisteet Villa Katayalle siitä, että kellonajasta tai vuodenajasta riippumatta, siellä palaa aina kynttilät sekä ulkotulet. Pieni tekee paljon. En ihmettele, että testiporukkamme palautteesta nousi useasti esille Villa Katayan erityinen tunnelma.

Haluan muuttaa teille asumaan, Villa Kataya. Vai otatteko minut sinne töihin?

- Saara Salo Toimistopäällikkö/ Johdonassistentti


Faktoja

Villa Kataja on 330 neliön huvila Lauttasaaressa, johon mahtuu vieraita 30 istuen ja 50 seisten. Villa Katayaan pääsee myös meriteitse. Huvilaan saa tuoda omat juomat, esimerkiksi Alko löytää pihaan helposti.

Mitä ryhmällemme jäi mieleen?

 Miljöö ja tunnelma, tavanomaisesta poikkeavat, kodinomaiset tilat. Todella hieno ja iso saunatila.

Mitä järjestäisimme Villa Katayassa?

Tiimipäiviä, johtoryhmän kokouksia, virkistyspäiviä. Työn ulkopuolella syntymäpäiväjuhlat tai vaikkapa valmistujaiset.

Ideoitamme Villa Katayan tarjonnan kehittämiseksi

Mainostakaa vieläkin enemmän uniikkia maisemaa, joka teillä tarjolla.
Mitä rakennettavaa? Silmämme osuivat pöydällä olevaan videotykkiin ja johtoihin, saisiko esitystekniikkaa modernimmaksi? Joskus kylpytakeista ja pyyhkeistä otettiin vuokrahintaa, toivottavasti tämä muuttunut.

Testiryhmämme arvio Villa Kataysta

KOKOUSTILAT
RUOKA
PALVELU

KULKUYHTEYDET
Arvio perustuu paikalla olleiden ToimistoSissien antamien palautteiden keskiarvoon.