ToimistoSissit testaa: Dylan Marmoripiha

ToimistoSissien syyskauden avajaiset pidettiin Rautataloon vasta-avatussa ravintola Dylan Marmoripihassa. Avara tila oli kauniisti sisustettu ja harmoniset värit saivat unohtamaan syksyisen vesisateen. Soupsterin työntekijät toivottivat kaikki tervetulleeksi ja kuohuviinilasit sekä maistuvat cocktailpalat odottivat kauniisti katettuna herkuttelijoita.


Rakennus on Alvar Aallon suunnittelema ja se valmistui vuonna 1955. 1990-luvulla saakka siellä oli ravintola- ja kahvilatoimintaa, mutta sen jälkeen se on ollut yleisöltä suljettuna tähän asti. Dylan Marmoripihan rakennus on suojeltu, joten tila on entisöity tarkkaan alkuperäiseen kuntoonsa. Tila on kolmikerroksinen, toimistokerroksien parvet kiertävät ravintolatilaa. Katto on täynnä ympyränmuotoisia ikkunoita, joista valo pääsee kauniisti valaisemaan vaaleaa tilaa ja marmorilattiaa.


Marmoripiha on yksi Dylan-ravintoloista, jotka kuuluvat Soupsterin perheeseen, johon kuuluvat mm. ravintolat Pastor, Why join the navy when you can be a pirate ja Linnanmäen Caruzello. Soupster creative catering perustettiin 1997 ja heidän kauttaan onnistuu niin tilavuokrat, tarjoilut kuin ohjelmakin, joten juhlat saa järjestettyä avaimet käteen periaatteella. Heillä on valmiita menu ehdotuksia, mutta myös omat ideat otetaan vastaan tai suunnitellaan juhlien teeman mukainen menu. Marmoripihassa tarjoillaan aamupalaa ja lounasta sekä viikonloppuisin brunssia.

Tilaa vuokrataan iltaisin yksityiskäyttöön, tilaan mahtuu jopa 300 henkilöä ja istuvan illallisen voi järjestää 120 hengelle. Toimistokerrosten parvi sopii erinomaisesti esiintyjille, tilan akustiikka tulee upeasti esiin. Me saimme kuunnella kaunista oopperalaulua pianon säestyksellä ja varmasti jokaisella meni kylmät väreet esityksen aikana.

Anne Koskenjoki, virtuaaliassistentti


TOIMISTOSISSIEN TESTIRYHMÄN ARVIO

Faktoja

  • Dylan Marmoripiha, Helsingin ytimessä, osoitteessa Keskuskatu 3 A
  • Uusi tila, avattu elokuussa 2017
  • Istuva illallinen onnistuu 120 hengelle, cocktail tilaisuus 300 hengelle
  • Ei tilavuokraa, jos myyntitakuu täyttyy
  • Yksi Soupster Creative Cateringin ravintoloista

Mitä ryhmällemme jäi mieleen?

Avara, valoisa, kaikuva, monikäyttöinen, tyylikäs, hyvä akustiikka, Alvar Aallon tyylinen. Hieno uusi tila, soveltuu hyvin keskisuurelle porukalle. Designia, uusi tila, keskeinen sijainti, herkulliset tarjoilut. Vessakapasiteetti (ainoastaan yksi naistenvessa) arveluttaa isoissa tilaisuuksissa.

Mitä järjestäisimme Dylan Marmoripihassa?

Juhlalliset illallistilaisuudet, lanseeraustilaisuudet, cocktail-tilaisuudet, pikkujoulut, luennot, pienet juhlat, buffet tilaisuudet.

Ideoita Dylan Marmoripihan tarjonnan kehittämiseksi

Ohjelma- ja muita palveluita, korostaa tilan historiaa esim. erilaisilla teemoilla, markkinointia ja tunnettuutta. Marmoripihan yhteydessä olevien kokoustilojen vuokrausmahdollisuus. Saisiko nämä kätevästi jatkossa samalta luukulta? Voisiko tilaa jakaa esim. sermeillä, jolloin kaikuakin saattaisi olla vähemmän?

Testiryhmämme arvio Dylan Marmoripihasta

Tilat
Ruoka
Palvelu
KulkuyhteydetArvio perustuu paikalla olleiden ToimistoSissien antamien palautteiden keskiarvoon.