ToimistoSissit testaa: Royal at Crowne Plaza

Saapuminen Royal at Crowne Plazaan onnistui helposti kävellen, ja laadukas hotelliaula toivotti tulijat tervetulleeksi. Kiersimme ToimistoSissien kanssa pikaisesti hotellin kokoustilat, jotka yllättivät monipuolisuudellaan: Yhdestä isosta salista saa vielä isomman avaamalla seiniä viereisiin kokoustiloihin, ja pystyin helposti kuvittelemaan tiloihin niin istuvan juhlaillallisen kuin rennomman kokouksenkin.
Alkusyksyinen Töölönlahden puistomaisema koristi kokoushuoneita isojen ikkunoiden lävitse. Erityisen mieleenpainuva oli johtoryhmien käyttöön suunniteltu kokoustila numero 13, jossa oli kokouspöydän lisäksi kutsuvia nojatuoleja ja tyylikkään kotoisa sisustus valaisimineen ja huonekasveineen.


Lopuksi suuntasimme ravintola Macuun, jossa tunnelmallinen takkatuli ja pehmeät sohvat kannustivat rentoutumaan. Kuohuviinilasi kädessä oli mukava istua alas vaihtamaan kuulumisia ToimistoSissi-kollegoiden kesken.

- Milla Järvinen, yrittäjä, assistenttipalvelut

TOIMISTOSISSIEN TESTIRYHMÄN ARVIO

Faktoja

  • keskeinen sijainti lähellä Helsingin keskustaa, monipuoliset kulkuyhteydet
  • 100-paikkainen parkkihalli ja autonpesupalvelu
  • 15 erikokoista muunneltavaa ja viihtyisää tilaa muutaman henkilön kokouksista aina 1500 henkilön tilaisuuksiin, myös Talvipuutarha, kokous- ja juhlatila LUMO sekä muunneltava Royal Sali
  • hotellissa 349 huonetta, Forever Kuntoklubi & Day Spa, kuntosali, sauna ja uima-allas
  • 180-paikkainen Ravintola Macu

Mitä ryhmällemme jäi mieleen?

Edustava ja laadukas paikka, keskeinen sijainti, monipuolinen kokoustilatarjonta sekä pienemmälle että suuremmalle joukolle. Kokoustila nro 13 jäi monelle mieleen houkuttelevana ja toimivana vaihtoehtona, josta kauniit näkymät Töölönlahdelle. Lisäksi ruoka sai paljon kehuja.

Mitä järjestäisimme Royal at Crowne Plazassa?

Koulutuspäivä, kokous, seminaari, asiakastilaisuus, pikkujoulut, cocktail- tai illallistilaisuus.

Ideoitamme Royal at Crowne Plazan kehittämiseksi

Aulapalvelua ja opasteita voisi kehittää, jotta vieraat löytäisivät helpommin oikeaan kokoustilaan, eikä esim. hotellivieraiden jonot hankaloita kokousvieraiden kulkua. Lisäksi ulkopaikkakuntalaisille kaivattiin enemmän käytännön infoa paikoituksesta ja kulkuyhteyksistä.

Markkinoinnissa voisi korostaa paikan ja palvelun laatua, sijaintia sekä talon historiaa.

Testiryhmämme arvio Royal at Crowne Plazasta

Tilat
Ruoka
Palvelu
Kulkuyhteydet


Arvio perustuu paikalla olleiden ToimistoSissien antamien palautteiden keskiarvoon.