Assistentin arkea: Verkosto on voimavara!

ToimistoSisseillä, meillä sihteereillä ja assistenteilla, on valtava osaamispääoma ja rutkasti työvuosien kerryttämää tietoa ja kokemusta. Miksi turhaan käyttäisimme kortilla olevaa työaikaa keksimällä pyörää uudelleen, kun voisimme saada apua kollegaverkostolta?

Ryhmä ToimistoSissien verkoston kehittämisestä innostuneita jäseniä kokoontui ideariiheen ja sai idean sihteerien ja assistenttien omasta blogista, jossa voisimme jakaa ajatuksia työelämästä sihteerien ja assistenttien näkökulmasta, omista oivalluksistamme ja kokemuksistamme myötä- ja vastamäessä. Tästä sai alkunsa tämä uusi Assistentin arkea -blogikategoria.

Palamme halusta kuulla, minkälaista on sihteerin ja assistentin työ eri organisaatioissa ja millaisten haasteiden edessä juuri sinä puurrat. Löytyykö sinulta vinkkejä tai kokemuksia, joita voisit jakaa meidän kanssamme?

Kutsumme kaikki toimistotyön ammattilaiset mukaan kirjoittelemaan kokemuksistaan ja ajatuksistaan sekä lukemaan Assistentin arkea -blogia. Vinkkaa blogista myös kollegoille!

Tule bloggaamaan kanssamme, ole yhteydessä: info(at)toimistosissit.fi

Taija Uusikumpu, Verkoston koordinaattori, ToimistoSissit
Milla Järvinen, Yrittäjä/assistenttipalvelut, Tmi Milla Järvinen
Saara Salo, toimistopäällikkö/johdon assistentti, dSign Vertti Kivi & Co
Maarit Mattila, Communication Designer, ABC
Johanna Martikainen, talous- ja koulutusassistentti, Suomen Puheopisto
Anne Koskenjoki, Virtula assistant, Anmako
Riikka Kotamäki, Marketing Assistant, Jaakko Peltomäki Oy
Noura Mekhane, hallituksen sihteeri, PuskaPromotion

Kommentit