Ketkä ovat vuoden 2017 kiinnostavimmat yhteistyökumppanit ja mitä uutta heillä on luvassa vuodelle 2018?


ToimistoSissien jäsenistö, yritystapahtumien järjestelyistä vastaavat sihteerit ja assistentit tietävät, missä palvelu pelaa. ToimistoSissit äänestävät vuosittain palveluntarjoajista parhaat. Lue tästä, ketkä ovat tehneet vaikutukset ToimistoSisseihin. Ketkä ovat vuoden 2017 kiinnostavimmat yhteistyökumppanit?

SissiSuosikit-äänestys selvitti muun muassa, mistä 2600-jäseninen sihteerien ja assistenttien verkosto on löytänyt parasta palvelua, vaikuttavimman kokoustilan tai kiinnostavimman ohjelmatarjonnan. Otimme nyt voittajia haastatteluun ja tenttasimme, mitä heillä on luvassa vuodelle 2018.

Vuoden löytö 2017: LAPLAND HOTELS

Mitä uutta: Vuoden 2018 uutuuksiin Lapland Hotelsin hotellijohtaja Janne Mönkkönen listaa muun muassa kesällä Helsingin Bulevardille aukeavan uuden hotellin: – Hotellissa on paljon laadukasta majoitusta vaativaankin makuun. Uuden hotellin ravintola tulee olemaan jotain aivan poikkeuksellista Helsingissä. Samoin tiloissa voi järjestää yksityistilaisuuksia aivan huikeissa puitteissa aistien Lapin mystiikkaa.
Mönkkönen kiittää ToimistoSissejä arvostuksesta, ja lupaa Lapland Hotelsin kuuntelevan kehittämisessään asiakkaita herkällä korvalla. – Olkaa meihin rohkeasti yhteydessä! Autamme teitä mielellämme onnistumaan, sekä esittelemme hotelliemme tarjontaa.

Paras palvelu 2017: ROYAL RAVINTOLAT

Mitä uutta: – Vuonna 2018 Royal Ravintolat tulee laajentumaan entisestään ja avaamaan uusia yksiköitä, kuten keväällä Helsingin Stockmannin kolmen ravintolan kokonaisuuden (lue lisää).
Royal Ravintoloiden Key Account Manager Hanna Mäkelä lupaa kehitteillä olevan myös etuja ja tapahtumia ToimistoSissien suuntaan. – On mahtavaa toimia osana ToimistoSissien partneriverkostoa ja helpottaa ihmisiä heidän työssään. Niin ja tietenkin aina välillä hemmotella juuri itse ToimistoSissejä erilaisilla illanistujaisilla ja tilaisuuksilla.
Mäkelä luottaa Royal Ravintoloiden menestyksen reseptiin: – Uskomme että pystymme pitämään kiinni ykkössijastamme palvelun suhteen. Henkilökuntamme on erittäin sitoutunutta ja rakastaa työtään – asiakkaille elämysten luomista korkeatasoisen palvelun ja herkullisen ruoan myötä.

Parhaat kokoustilat 2017: HAIKON KARTANO

Mitä uutta: – Tänä vuonna meiltä on tulossa vielä uusittuja, entistä avarampia ja valoisampia kokoustiloja sekä uusia kokoustuotteita. Myös virkistävistä oheispalveluista on jälleen tarjouksia kokousten yhteyteen, kertoo Haikon kartanon myyntijohtaja Timo Tirri. Hän muistuttaa myös kylpylän huoneiden saaneen parannuksia.
Tirri kiittää ToimistoSissejä yhteistyöstä ja tuesta: – Hienoa, että asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä tiloihimme, olemmehan viime vuosina myös satsanneet niihin reilusti. Olemme tietysti ylpeitä voitosta, mutta samalla se kannustaa meitä jatkamaan edelleen kokoustuotteemme ja -tilojemme kehittämistä. Haluamme lunastaa missiomme: Odotukset ylittäviä elämyksiä ainutlaatuisessa miljöössä.

Parhaat kampanjat ja tarjoukset 2017: VIKING LINE

Mitä uutta: – Viking Linella on tulossa erilaisia ruokateemoja ja ostosteemoja, kuvailee myyntipäällikkö Päivi Julkunen, ja jatkaa: – Tietysti laivoilla on aina erinomaista viihdettä, joten kannattaa seurata viestintäämme ToimistoSissien uutiskanavassa. The Voice of Finlandin tuomarit keikkailevat Viking Linen laivoilla keväällä 2018. Viking Line uudistaa myös jatkuvasti laivojaan ja laivastomme onkin saanut uusia erilaisia ravintoloita sekä hyttejä, tervetuloa tutustumaan!
Julkunen toivottaa ToimistoSissit tervetulleeksi punaisille laivoille. – Olemme oikein iloisia, että Viking Linen kampanjat ja tarjoukset on huomioitu Sissien keskuudessa. Erinomaisten kokousmatkatarjoustemme lisäksi tarjoamme toki aina ajankohtaisia etuja Sissien vapaa-ajan matkustamiseen.

Kiinnostavin tapahtumatila ja paras markkinointiviestintä 2017: VANAJANLINNA

Mitä tapahtuu 2018: – Kehitämme koko ajan uutuuksia, kertoo Vanajanlinnan hallituksen puheenjohtaja Mika Walkamo. Hän muistuttaa, että tarjontaan kuuluvat myös kohteet Lahdessa ja Levillä, joihin voidaan myös kehittää toimintaa ja tarjouksia. Walkamo kiittää ToimistoSissejä arvostuksesta ja yhteistyöstä, ja lupaa verkoston kuulevan Vanajanlinnasta tarjousten muodossa.


Tanja Seppänen, sihteeri, KT KuntatyönantajatToimistoSissit on sihteerien ja assistenttien ammatillisen tiedon ja kokemuksien jakamisen verkosto – jotta meidän jokaisen ei tarvitsisi keksiä pyörää uudelleen! Liity seuraan ilman jäsenmaksua osoitteessa www.toimistosissit.fi

Kommentit