ToimistoSissit testaa: Ravintola Presto & Savoy-teatteri

Kolmekymmentä reipasta ToimistoSissiä saapui harmauden ja sateen läpi viehättävästi sisustettuun ravintola Prestoon, jossa meitä oli vastassa iloinen ja ystävällinen Preston & teatteri Savoyn henkilökunta. Heti sisään tullessamme yllätyimme Preston koosta, ravintola jatkuikin vielä pitkälle ja toiseen tasoon. Kuulimme, että tilaan mahtuu kokonaisuudessaan istumaan lähes 300 vierasta ja tila on jaettavissa pienempiin osiin, jotta pienemmille porukoille on myös oma rauha. Ravintola Presto on osa Royal Ravintoloita, ja on toiminut Esplanadilla vuodesta 2012. Tiloissa toimi ennen ravintola Katsomo. Presto tarjoilee italialaistyylistä ruokaa, ja saimmekin maistettavaksi herkullisia tapaksia sekä suussa sulavia jälkiruokia.
Ravintola Preston ohessa tutustuimme myös 30-vuotista taivaltaan juhlivaan teatteri Savoyhyn, joka toimii yhteistyössä Preston kanssa. Ravintolasta on suora käynti teatteriin, ja esimerkiksi väliaikatarjoilut saa hoidettua näppärästi Prestosta! Teatteriin mahtuu kerralla 735 vierasta, ja on täten oivallinen tila myös esimerkiksi seminaarin järjestämiseen! Tila tuntui luontevalta, vaikka onkin tilava ja oli helposti luotavissa tunnelmalliseksi myös pienemmälle seminaariyleisölle. Teatteri Savoy tarjoaa porukoille myös esimerkiksi omia tuotantojaan.
Presto ja Savoy räätälöivät tilaisuudet asiakkaan tarpeen mukaan pyrkien aina tarjoamaan jotakin ekstraa asiakkaan toiveeseen. Preston ja Savoyn henkilökunnan energisessä ja asiantuntevassa seurassa ilta vierähti kuin siivillä, kiitos kun saimme tulla kylään!

Riikka Kotamäki, markkinointiassistentti

TOIMISTOSISSIEN TESTIRYHMÄN ARVIO

Faktoja

  • Presto on osa Royal Ravintoloita
  • Kuusi erilaista tilaa: sali, parvi, etusali, lämpiöt, Savoy-teatterin permanto, Savoy-teatterin parvi
  • Ravintola + lämpiöt tilaan mahtuu cocktail-tilaisuuteen yhteensä 750 henkilöä
  • Lisätiedot www.ravintolapresto.fi

Mitä ryhmällemme jäi mieleen?

Suurin yllätys ToimistoSisseille oli Preston koko. Kadulta katsottuna pieni ravintola osoittautui tilaksi, joka sopii yllättäen hyvinkin isoihin tilaisuuksiin. Mahdollisuus hyödyntää teatterin parvi, ylälämpiö ja osa ravintolaa yksityistilaisuuteen kiinnosti. Sijainti, tilan koko ja muunneltavuus olivat selkeitä valtteja, jotka houkuttivat ToimistoSissejä, tunnelmallisuudesta ja tarjoiluista puhumattakaan! Presto on mielenkiintoinen tila täynnä yksityiskohtia.  Savoyn teatteritilaa vastaavaa isoa "auditoriotilaa" ei löydy Helsingin keskustasta montaa.

Mitä järjestäisimme Prestossa ja Savoyssa?

Savoyn ja Preston joustava yhteistyö avaa paljon mahdollisuuksia erilaisille, eri kokoisille tapahtumille. ToimistoSissit näkivät tilojen taipuvan hyvin esim. seminaareihin, rentoihin asiakastilaisuuksiin, lounastapaamisiin, pikkujouluruokailuhin ja cocktail-tilaisuuksiin. Savoyn yläulaan voi sovittaa esittelytilaisuuden näyttelypöytineen. Savoyn puolelta on hyödynnettävissä ohjelmatarjontaa yritystilaisuuksiin. Myös idea iltatilaisuudesta koettiin hyväksi: ruokailu Prestossa ja kulttuuria Savoyssa. Ykistyisen tilan varaaminen teatteriesitykseen Preston puolelta houkutteli. ToimistoSissit pitivät tilaa monipuolisina - erilaisia tilaisuuksia olisi helppo järjestää.

Mitä kehittäisimme ravintola Prestossa ja teatteri Savoyssa?

ToimistoSissit yllättyivät tilan koosta ja monipuolisuudesta. Kannustammekin viestimään tilojen käyttömahdollisuuksista sekä Preston ja Savoyn yhteistyökuvioista ja sen avaamista mahdollisuuksista. Preston nettisivuilta löytyy kuvia tiloista. Tuonne voisi tuoda vielä monipuolisemmin kuvia ravintolan kivoista yksityiskohdista ja nimenomaan erilaisista tiloista ja viihtyisistä nurkkauksista, jotta ryhmälleen paikkaa varaava saa käsityksen tilojen monimuotoisuudesta. Tilat ovat Helsingin ytimessä, mutta autoileville ulkopaikkakuntalaisille olisi hyvä oheistaa parkkeerauksesta.


Testiryhmämme arviot ravintola Prestosta & teatteri Savoysta
Tilat

Ruoka

Palvelu

Kulkuyhteydet

Arvio perustuu paikalla olleiden ToimistoSissien antamien palautteiden keskiarvoon.

Kommentit