ToimistoSissit testaa: Teras Beach Tallinna


Vitivalkoista hiekkaa, +26 astetta lämmintä, riemun kiljahduksia ja tyytyväisiä ilmeitä. Olenko jo maagisesti siirtynyt kesälomaan Etelä-Euroopassa? Mahtavan rosoinen teollisuusalue kätkee sisäänsä karheanhienot avarat tilat. Nyt tutustutaan Teras Beachiin Tallinnassa. Siis kuitenkin etelässä, mutta niin lähellä.

Hienot puitteet on Biitsi.fi onnistunut luomaan Tallinnan vahvistuksensa sisuksiin. Tänne olisi ilo tulla viettämään pohjoismaille tyypillisiä kesäpäiviä, kun ulkona ei vain tarkene. Rantalentis osoittautui todella hauskaksi ryhmähullutteluksi. Palloja sinkoili sinne tänne, kun ToimistoSissit testaili syöttötekniikoita Viron rantalentismaajoukkueen pelaajien Mart Tiisaar ja Kusti Nõlvak opastuksella. Leikkimielinen turnaus oli todella kiva tapa tutustua rantalentikseen ja todeta itse, että kyse on hienosta lajista, teknisestä ja taktisesta sellaisesta.


Teras Beach on jo ensinäkemältä enemmän kuin pelkkä Beach Volley Venue. Täällä voi saunoa ja rentoutua, nauttia maukkaista tarjoiluista ja baarin antimista. ToimistoSissit suorastaan sulavat iloisen ja lämpöisen tunnelman syleilyyn jo heti sisään astuttuaan. Henkilökunta on ystävällistä ja tilojen esittelyn yhteydessä selviää, että tilat taipuvat mitä monipuolisimpiin tapahtumiin. Näemme jo mielissämme teemabileitä ja tyhy-päiviä vietettävän hiekalla. Vaan miten saisi vakuutettua arvovaltaisen hallituksen kokoontumaan rantaolosuhteissa? Ehkä houkuttelemalla vip-saunalla ja -tiloilla!Tapahtumia paljon järjestävän assistentin näkökulmasta Teras Beach on houkutteleva ja erilainen vaihtoehto. Vaikkakaan ihan kaikkeen se ei toimi, yksityisyyttä ja ehdotonta rauhaa vaativat kokoukset on ehkä syytä järjestää toisaalla ja tulla vasta sen jälkeen rentoutumaan tänne. Tallinna on Helsingistä katsottuna jo hyvin lähellä, mutta pohjoisempana tilaisuutta miettivä assistentti pohtinee miten hyödyntää matka-aikaa tapahtumajärjestelyissä. Kokemus voisi kuitenkin olla matkanteon väärti. Kiitos lämpimästä ja rentouttavasta päivästä Teras Beach!

Mira Björklund, hallintoassistentti

TOIMISTOSISSIEN TESTIRYHMÄN ARVIO

Faktoja

  • Teras Beach, Lõuka 6, Tallinn (lähellä Rocca alMare -ostoskeskusta ja Saku Suurhallia)
  • Tallinnan satamasta alle 20 min bussimatkan päässä
  • Kokonaispinta-ala 1629 neliömetriä, 700 neliömetriä lämmitettyä hiekkakenttää (kolme rantalentopallokenttää)
  • 1000 tonnia hiekkaa, hiekka lämmitetään maakaasulla
  • 500 neliön baari ja lounge-alue
  • Kaksi saunaa teräskonteissa, molemmat 8–16 hlölle, Vip-saunasta näköala hiekkakentälle.
  • Yritystapahtumat 10–800+ henkilölle
  • Catering yli 10 henkilön tapahtumille
  • Valmennusta, ohjattuja ryhmäaktiviteetteja esim. Beach volley, Beach Tennis
  • Beach party -tapahtumat

Mitä ryhmällemme jäi mieleen?

Mielenkiintoinen kokonaisuus, tavanomaisesta poikkeava. Tarjoaa mahdollisuuden toteuttaa erilainen tilaisuus. Uudet, toimivat, helposti muunneltavat tilat. Sopiva paikka aktiiviselle tekemiselle ja rennolle yhdessä ololle. Erikoiset, ideana hauskat ja käytännössäkin hyvin toimivat kontteihin rakennetut saunat. Isoista ikkunoista voi seurta mitä biitsillä tapahtuu.

Mitä järjestäisimme Teras Beacillä?

Teras Beach on edukseen biitsiaiheisissa teemajuhlissa ja työporukoiden liikunnallisissa virkityspäivissä. Asia-aiheiset seminaarit ja kokoukset veisimme ehkä muualle. Toki vaihtelunhaluinen voi kokeilla rohkeasti myös kokouspäivää hiekalla, jos kokouspäivään hakee poikkeuksellista ympäristöä ja rentoa tunnelmaa. Jos mielii pelailla rantalentopalloa, on ryhmän oltava sen verran iso, että saa joukkueet kasaan. Teras Beach ei toimi yksityisyyttä vaativille pienemmille tilaisuuksille, ellette ole valmiita varaamaan käyttöönne koko tilaa.

Suosittelemme Teras Beachia ohjelmaksi yrityksen Tallinnan vierailulle, oli mukana sitten asiakkaat tai oman henkilöstö. Teras Beach tarjoaa vaihtelua monille jo tutuksi käyneeseen vanhakaupungin kierrokseen.  Toki beach on erinomainen vaihtoehto, jos haluatte pelata, chillata baarissa ja saunoa.

Ideoitamme Teras Beachin kehittämiseksi

Naisihmisinä jäimme kaipaamaan kunnon pukutumistiloja ja sinne vaatenaulakoita, pöytiä, lukollisia kaappeja, pyykkikoria likaisille pyyhkeille, peilejä ja pistorasioita föönejä varten. Testikäynnillämme vaatteiden vaihtopaikka ja suihkutilat eivät olleet täysin näkösuojattuja ja saunasta suihkuun piti puikahtaa kohdasta, joka rajasi vain alaosan pelikentällä olevien näkyviltä. Siirtymiset ja pukeutumiset suoritimme kuitenkin notkealla luovuudella.

Suomesta tulevalle yritysasiakkaalle kannattaa laittaa tarjolle myös helppoja kokonaisratkaisuja sisältäen kaiken tarpeellisen Suomen päästä lähtevistä kuljetuksista ruokailuihin paikan päällä. Useimmille tarpeen on varmasti ainakin  kuljetus satamasta.

Oman tapahtuman ideointia ja päätöstä valita biitsi tapahtumakohteeksi helpottaisi esimerkit onnistuneista, erilaisista tapahtumista biitsiympäristössä.

Rantalentopallopelin oheen on hyvä ideoida myös erilaisia oheisohjelmavaihtoehtoja niille, jotka eivät halua tai voi siihen osallistua.

Testiryhmän arvio Teras Beachistä

Tilat
Ohjelma
Palvelu

Kulkuyhteydet

Arvio perustuu paikalla olleiden ToimistoSissien antamien palautteiden keskiarvoon.

Kommentit