ToimistoSissit testaa: Säkenöivä Starsquad Dinner Show


Saavuin Teatteri Forumille, aivan Helsingin ytimeen, hieman tulevaa iltaa jännittäen: En ollut tavannut iltaan osallistuvia ToimistoSissejä aikaisemmin, enkä ihan tiennyt, mitä ilta tulisi pitämään sisällään. VIP-tasoista illallista ja show:ta oli lupailtu, joten mielenkiinnolla astuin sisään.

Narikassa leidit vaihtoivat ulkokengistä sirompiin jalkineisiin, ja joukossa vilahtavat julkkikset nostivat illan juhlavaa tunnelmaa entisestään. Vaikka pöytärivit olivat melko ahtaat, sai olonsa tuntea tärkeäksi, kun pöytiinohjaus johdatti meidät eturiviin, ihan lavan keskelle.


Starsquad Dinner Show tarjosi mm. Michelin-tähdellä palkitun keittiömestari Tommi Tuomisen suunnitteleman kolmen ruokalajin illallisen, ja jokaisen ruokalajin välissä saimme nauttia pieniä show-elämyksiä säkenöivän Krista Siegfridsin johdolla.Yleisöä villitsivät niin ammattitanssijat kuin taitava live-bändikin Kristan tulkitessa viimeisimpien vuosikymmenien tunnetuimpia kappaleita. Erityisen koskettava oli Kristan oma kappale Can You See Me, Kristan kerrottua tehneensä kappaleen isänsä muistolle.


Ruokailun lomassa oli helppo virittää keskustelua ennestään tuntemattomien assistenttikollegoiden kesken ajatuksia herättävästä show:sta, juhlatilasta ja ruuasta. Välimusiikki oli tosin turhan kovalla keskustelulle, ja tarjoilijoita sai muistutella erityisruokavalioista useampaan kertaan.Tarjoilut olivat silminnähden huippulaatua, mutta maultaan eivät ihan omia makunystyröitä vakuuttaneet. Onneksi show sen sijaan ylitti odotukset, kun jälkiruoan jälkeen tarjoiltiin vielä itse pääshow, usean kappaleen vauhdikas musiikki- ja tanssimatka läpi vuosikymmenten.

Ehdimmekin jo illallisen aikana ihmetellä, miten ruokailun lomassa esitettyjen show-pätkien välillä ei näkynyt mitään yhteyttä (kuin ei myöskään välimusiikkien kappalevalinnoissa), mutta pääshow vasta tarjoilikin tämän musiikillisen aikamatkan.Tahti kiihtyi loppua kohden, ja ilta huipentui yleisön joratessa seisten tuolirivien välissä. Voin kuvitella, miten yrityksen henkilöstön tai sidosryhmäjuhlan tunnelma illan aikana vähä vähältä kasvaa, kunnes lopuksi räjähtävät bileet käyntiin.

Koskettava, punastuttava, vaikuttava, taidokas, ja ennen kaikkea tunteita herättävä ilta!

- Milla Järvinen, yrittäjä, assistenttipalvelut


TOIMISTOSISSIEN TESTIRYHMÄN ARVIO

Faktoja

  • Starsquad Dinner Show 2018: kausi 17.10.-5.12.2018, tapahtumapaikkana Teatteri Forum, Yrjönkatu 31, Helsinki
  • Show:n solisti Krista Siegfrids, musiikkituottaja Lenni-Kalle Taipale, sovittaja Joonas Kaikko, koreografi Annaliisa Anttila, tuottajat Riia Martinoja ja Joel Harkimo.
  • Menun suunnitellut keittiömestari Tommi Tuominen, menu löytyy tilaisuuden kotisivuilta.
  • Illan kesto 18.30-00, sisältää alkujuoman ja keittiön tervehdyksen, koko illan musiikki-shown, kolmen ruokalajin pöytiin tarjoillun illallisen, ovi- ja narikkapalvelun sekä VIP-palvelun.
  • Saliin mahtuu maksimissaan 220 vierasta. Teatteri Forumin kokonaiskapasiteetti yli 300 henkeä.
  • Starsquad tarjoaa täyden palvelun VIP-paketteja huipputason urheilutapahtumiin, konsertteihin ja musikaaleihin. Katso tapahtumat >

Mitä ryhmällemme jäi mieleen?

Helppo paketti kokonaisen illan ohjelmaksi. Sekä tilaaja että paikalla oleva pääsevät helpolla, kun asiakas ohjataan sujuvasti heti ulko-ovelta pöytään asti. Ohjelmanumeroiden taukojen aikana oli mahdollisuus keskusteluun pöytäseurueen kanssa, ilmastointiin kannattaa varautua huivilla tai takilla.

Hyvä, näyttävä ja ammattitaitoinen show takaa viihtymisen: Positiivinen energia ja ilo välittyivät lavalta. Upea tanssi! Krista on huikea viihdyttäjä juuri tämän tyylisiin esityksiin hauskoine yleisön seassa kiertelyineen. Juontaja, show-lady ja koomikko samassa paketissa. Esitys ei ollut liian räväkkä tai erikoinen, eli sopii monelle ja moneen tarpeeseen. Muista show & dinnereistä poiketen ilta jatkuu vielä DJ:n tahdissa.

Mitä järjestäisimme Teatteri Forumissa?

Pikkujoulut tai loppukevennys koulutustilaisuuden päätteeksi. Palkintoilta henkilöstölle tai tiimille hyvin tehdystä työstä, asiakasprojektin päätös-kick-offiin tai asiakkaiden kanssa yhteistyön juhlistamiseen. Emme suosittele tilanteisiin, joissa pitäisi keskustella tai sopia asioista.

Tilat ovat Helsingin keskustassa hyvällä paikalla, joten helppo tulla ja lähteä jatkoille tai hotelliin/kotiin. Sopii yritysasiakkaille: helppo, valmis paketti.


Ideoitamme Starsquad Dinner Shown kehittämiseksi

Ahdas plaseeraus ja tilat hieman nuhjuiset, ja vaikka show on hyvä, puitteet ja palvelu eivät ihan yltäneet odotuksiimme VIP-tason kokonaisuudesta. Tilaisuuden markkinoinnin perusteella (Michelin-tasolla suunniteltu menu) odotimme ruoalta jotain erityisen tasokasta ja poikkeavaa, mutta elämys jäi vaisuksi odotuksiin nähden. Yrityksen johto ja tärkeät asiakkaat, joille testiryhmämme pääosin varailee ohjelmaa ja palveluita, ovat kuitenkin tottuneet syömään korkean tason ravintoloissa, eli odotukset olivat kovat.

Kokemus alkaa jo ulko-ovelta, joten asiakkaan vastaanottoon ja VIP-elämyksen tuntuun kannattaisi panostaa jo heti sisääntulossa: ovelle ulkotulia tms. tunnelmanluojia, henkilöstöä vastaanottamaan vieraita jo heti aulaan tai narikkahenkilöstö briefattu tervehtimään vieraat. Aulaan jo tunnelmaa, väriä, ehkä jotain yllättävää esille ja tarjolle, joka saa vieraan tuntemaan olevansa VIP. Ehkä jotain räväkkääkin virittelemään illan energiseen ohjelmaan.

Nykypäivänä, kun erikoisruokavalioita on paljon ja useimmissa paikoissa tarjoiluun on panostettu, erottuvuutta ja lisäpisteitä asiakkaalta voi hakea huomioimalla erityisesti erikoisruokavaliot. Annosten osalta erikoisruokavaliot oli otettu tässä tilaisuudessa hienosti huomioon, mutta niitä lisäpisteitäkin voi tavoitella. Tilaisuudessa oli varmasti useita kasvisruokavaliolla. Heidät olisi voinut huomioida painattamalla heille pöytään omat menukortit. Tällaiset pienet asiat ja huomionosoitukset jäävät koko seurueen mieleen nostavat kokemuksen palvelusta VIP-tasolle.

Nämä vinkkeinämme, miten nostaa asiakkaan VIP-kokemusta entisestään.

Testiryhmämme arvio Starsquad Dinner Showsta

TILAT
RUOKA
KULKUYHTEYDET
SHOW
PALVELU

Arvio perustuu paikalla olleiden ToimistoSissien antamien palautteiden keskiarvoon.

Kommentit