Assistentin arkea

Verkosto on voimavara! ToimistoSissit-verkostossa on liki 3000 toimistotyön ammattilaista ympäri Suomen sihteerin ja assistentin kirjavilla ammattinimikkeillä ja vaihtelevilla työnkuvilla. ToimistoSissit on ammatillisen tiedon ja kokemuksien jakamisen verkosto – jotta meidän jokaisen ei tarvitsisi keksiä pyörää uudelleen. Verkostomme sparraa ja auttaa jaksamaan työpaineiden keskellä sekä kehittymään assistentin vastuullisissa tehtävissä työyhteisön tärkeänä tukijalkana.

Assistentin arkea -blogauksissa me toimiston tuhattaiturit esittäydymme ja kerromme, millaisilta työpaikoilta meitä löytyy ja millaisia ovat assistenttien vastuulla olevat moninaiset työtehtävät. Bloggaamme työelämästä assistenttien näkökulmasta, omista oivalluksistamme ja kokemuksistamme, myötä- ja vastamäessä. Jaamme vinkkejä, joista arvelemme olevan hyötyä myös teille kollegoillemme.

Assistentin arkea -blogia kirjoittavat assistentit ja vastaavissa tehtävissä toimivat. Jaa sinäkin ajatuksiasi, kokemuksiasi ja vinkkejäsi kanssamme, kirjoita blogiin! Blogiasioissa voit olla yhteydessä info(at)toimistosissit.fi.

Jos olet sihteerin tai assistentin tehtävissä, tervetuloa jäsenmaksuttomaan ToimistoSissien verkostoon! Tutustu toimintaamme osoitteessa www.toimistosissit.fi.