Assistentin arkea

Verkosto on voimavara! ToimistoSissit-verkostossa on liki 3000 toimistotyön ammattilaista ympäri Suomen sihteerin ja assistentin kirjavilla ammattinimikkeillä ja vaihtelevilla työnkuvilla. ToimistoSissit on ammatillisen tiedon ja kokemuksien jakamisen verkosto – jotta meidän jokaisen ei tarvitsisi keksiä pyörää uudelleen. Verkostomme sparraa ja auttaa jaksamaan työpaineiden keskellä sekä kehittymään assistentin vastuullisissa tehtävissä työyhteisön tärkeänä tukijalkana.

Assistentin arkea -blogauksissa me toimiston tuhattaiturit esittäydymme ja kerromme, millaisilta työpaikoilta meitä löytyy ja millaisia ovat assistenttien vastuulla olevat moninaiset työtehtävät. Bloggaamme työelämästä assistenttien näkökulmasta, omista oivalluksistamme ja kokemuksistamme, myötä- ja vastamäessä. Jaamme vinkkejä, joista arvelemme olevan hyötyä myös teille kollegoillemme.

Assistentin arkea -blogia kirjoittavat assistentit ja vastaavissa tehtävissä toimivat sekä assistenttityön asiantuntijat. Jaa sinäkin ajatuksiasi, kokemuksiasi ja vinkkejäsi kanssamme, kirjoita blogiimme! Blogiasioissa voit olla yhteydessä info(at)toimistosissit.fi.

Jos työskentelet sihteerin, assistentin tai vastaavissa toimiston tukitehtävissä, tervetuloa jäsenmaksuttomaan ToimistoSissien verkostoon! Tutustu toimintaamme osoitteessa www.toimistosissit.fi.