Miksi ToimistoSissit testaa?

ToimistoSissit vastaavat työpaikoillaan yritystapahtumien järjestelyistä sekä tapahtumatilojen ja -kumppaneiden valinnasta. Vastuu valinnoista on suuri, on tiedettävä missä palvelu pelaa. Tapahtumajärjestäjänä kaipaa kokemusperäistä tietoa, jota ei yleensä löydy palveluntarjoajien nettisivuilta.

ToimistoSissit testaa -blogauksissa arvioimme tapahtuma-alan palveluita yritystapahtumia järjestävien assistenttien näkökulmasta. Vierailemme kohteissa ja kerromme, mihin huomiomme tiloja ja palveluita valitessa kiinnittyy, mitkä ovat vahvuudet, mitä arvostamme ja miten kehittäisimme, jotta tarjottu palvelu vastaisi paremmin yritysasiakkaan tarpeisiin.

Blogiin kirjoittavat alla esitellyt bloggaajat sekä vaihtuvat vierailijabloggaajat. Blogin kirjoittajat ovat ToimistoSissien verkoston jäseniä. Blogissa kirjoitetut arvostelut perustuvat bloggaajan omiin kokemuksiin sekä paikalla olleen ToimistoSissien testiryhmän arvioihin tapahtumassa esitellyistä palveluista arviointihetkellä. Arvostelut eivät edusta koko ToimistoSissien verkoston mielipidettä.

ToimistoSissit testaa -bloggaajat:
Johanna Martikainen, talous- ja koulutusassistentti, Suomen Puheopisto Oy
"Työni puitteissa katson tiloja koulutuksien järjestäjän silmin. Tutustun mielelläni erityyppisiin paikkoihin, jotta tarpeen tullen voin ehdottaa juuri asiakkaani tilaisuuteen sopivaa ratkaisua. Vuorovaikutuskoulutukset ovat hyvin osallistavia, joten mm. tilojen pöytäjärjestelyjen on tuettava tällaista oppimista. Niin koulutusten kuin muidenkin tapahtumien osalta kiinnitän huomiota yksityiskohtiin. Niihin pieniin asioihin, joita ei onnistuneessa tilaisuudessa edes panna merkille, mutta jotka yhdessä muodostavat osallistujalle ainutlaatuisen kokemuksen.

Vapaa-ajallani tutustun mielelläni uusiin ympyröihin ja kulttuureihin niin aivan lähikulmilla kuin kaukomaillakin. Viihdyn niin nojatuolimatkoilla kuin ihan oikeilla reissuilla seikkaillen sekä kieltä opiskellen."Maarit Mattila, viestintäsuunnittelija, SOK ABC-ketjuohjaus
"Olen työskennellyt useissa bränditaloissa elintarvike-, kosmetiikka-, lääke- ja it-aloilla. Kiinnitän tapahtumapaikoissa huomiota erityisesti hyvään cateringiin sekä ratkaisujen ja tekniikan toimivuuteen. Lisäksi on tärkeää, että tilat ja itse tilaisuus sopivat yhteen.

Olen ollut mukana ToimistoSisseissä alusta asti. Harrastan myös salibandya ja joogaa sekä kuvauksissa avustamista leffa-extraajana."


Noura Mekhanemarkkinointivastaava, PuskaPromotion
"PuskaPromotion on tapahtumatuotantoon erikoistuva boutique-elämystoimisto. Olen tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämisen kanssa tekemisissä päivittäin. Lisäksi olen loppusuoralla opinnoissani Haaga-Helian johdon assistenttityön ja kielten -linjalla.

Nautin myös vapaa-ajalla erilaisissa tilaisuuksissa käymisestä ja uusiin ihmisiin tutustumisesta. Olen hyvin kansainvälinen ja rakastan matkustamista. Erityisesti olen kiinnostunut Itä-Aasian kulttuureista, joista lähinnä sydäntä on Japani. Vietin Japanin Osakassa myös vaihtolukukauden."Saara Salo, toimistopäällikkö/johdon assistentti, dSign Vertti Kivi & Co
"Ex-matkaopas, toiminut assistenttina eri alan toimistoissa ja nykyään toimistopäällikkönä sisustusarkkitehtitoimistossa. Oman elämänsä tapahtumajärjestäjä ja Pinterestin suurkuluttaja, joka rakastaa tapahtumien järjestämistä ja organisoimista. Järjestetän firman kokous-, tyky- ja virkistyspäivät sekä vuosittain kymmeniä pieniä teemahetkiä työhyvinvoinnin ja ilmapiirin ylläpitämiseksi. Asiakkaana olen tarkka siitä, että kaikki toimii sovitusti ja palvelu pelaa - vanhana matkaoppaana kun olen tottunut siihen, että asiakkaan odotukset pitää täyttää, ellei jopa ylittää ;)

Rakastan näpertää ruoan ja kattauksien parissa, mikä näkyy pöydillä töissä ja kotona. Ideapankkinani toimii tietenkin Pinterest, jossa surffailen päivittäin. Vapaa-aikanani toteutan lapsuuden unelmaani Karate Kid -elokuvista, ja lajikseni olen valinnut Taekwondon!"